Rullande ut ägget - tolkningen av proteinet

För att kunna utföra rullande ägg måste du veta tolkningen . Efter nödvändig manipulation och läsning av böner bryts ägget i ett glas och då utvärderas dess tillstånd.

Tolkning av tillståndet av protein efter äggrullning

Resultatet kommer direkt att bero på den existerande negativa effekten. Om det inte finns något kommer ägget att falla till botten och det kommer inga avvikelser. Annars är det nödvändigt att använda avkodningen av proteintillståndet efter att ägget rullats ut:

  1. Muddy pelare indikerar närvaron av problem med karma. För att fixa detta måste du bli av med dina förfädernas synder.
  2. Om en proteinkapsel bildar sig över äggula, har den befintliga förstöringen en direkt inverkan på kreativiteten. Klockan är på botten, så det finns problem i finansiell energi. Det kan fortfarande handla om sexuella problem, till exempel infertilitet, impotens etc.
  3. En särskild avkodning vid rullande ägg har proteinkolonner. Om i bildandet av vita trådar - detta är ett tydligt tecken på negativt inflytande. När de ser ut som en maneter, har någon orsakat skada på sorg och misslyckande i livet. Om den inte avlägsnas, kommer allt i ett år att försvinna. När trådarna bildar en viss spindelväv, betyder det att stavningen regisserades av en person som var engagerad i svart magi . Negativ energi kommer att fördela sig ett år senare.
  4. En protein sfär runt äggulan bildades i glaset - detta är ett tecken på befolkningen av vissa essenser från andra världen. Om det finns flera enheter, så kommer det att finnas fler sfärer.
  5. Om det fanns proteinsträngar med bubblor i vattnet, använde någon flera konspirationer. Med deras antal kan man döma de befintliga problemen, och tjockleken kan sägas om kraften av inflytande. En person med sådan skada kommer att få allvarliga hälsoproblem.
  6. I ett glas vitt protein - det här är ett tydligt tecken på den mest hemska dödsskadorna. Effekten av negativt inflytande aktiveras den 21: e dagen och inom ett år kan det finnas en situation som leder till döden.