Fiskkakor från pollock

Rätter från fisk anses vara mycket användbara, eftersom i denna produkt finns många användbara ämnen. Och plus till denna fisk smälter av kroppen mycket lättare än kött. Det finns många alternativ för att göra denna goda och hälsosamma produkt. Hur man lagar fiskpatties från pollock kommer vi att berätta för dig nedan.

Fiskkoteletter från pollock i ugnen

ingredienser:

beredning

Filet av pollock och krossa mig i köttkvarn. Med vitt bröd skär vi alla skorporna och häll smulan med mjölk. Lök rengörs och släpps godtyckligt. Vi klämmer brödet och tillsammans med löken vrider vi det i köttkvarn. Vi lägger salt, peppar, kör ägget och rör om det. Vi gör cutlets och skickar dem till bakplåten. Toppa med gräddfil och baka i 200 grader i ca 20 minuter.

Läckra fiskkoteletter från pollock - recept

ingredienser:

beredning

Fiskfiléen tinas, min och krossas med köttkvarn. Hacka lök och morötter på samma sätt. Blanda ingredienserna, sätt kryddorna, saltet, havreflingorna och blanda väl. Låt stå i ca 20 minuter så att flingorna är väl svullna. Vi smörjer också brickan och händerna med olja. Vi bildar kotletter, lägg dem på en bakplåt och baka i 20-25 minuter vid en måttlig temperatur.

Fiskskärl från Alaska pollockfilé

ingredienser:

beredning

Pollockfilén är vriden i köttkvarn. Haka på löken och hugga den tills det är lätt grovt. Vi lägger till den i fiskköttet, kör ägget, lägg i den blötläggda och lösna brödet, häll halvparten av mango, kör ägget, tillsätt salt och rör om. Vi gör cutlets, paniruem dem i resterande manga och steka från två sidor tills de är färdiga. Det är bättre att elden var genomsnittlig.

Fiskkoteletter från walleye-pollockångade

ingredienser:

beredning

Bröd fylls med mjölk, och när det mjuker, kläm ut överflödig vätska. Filé av pollock, lök, bröd är vridet. Kör i ägget, salt och rör om. Vi gör små kakor och lagar dem i ca 20 minuter för ett par.

Recept på fiskskärl från Alaska pollack med svamp

ingredienser:

beredning

Först häller vi skivornas skivor med mjölk. Upptunnade fiskfiléer hakas i köttkvarn. Skalade grönsaker, svin och pressat bröd krossas på samma sätt. Blanda alla ingredienserna tillsammans, kör in i det resulterande malet ägget, sätt salt, du kan också tillsätta krydda efter smak och blanda väl. Om du plötsligt får fyllningen att vara tunn, kan du lägga till lite manga. Vi gör kakor, vi panar dem. För att göra detta kan du använda mango, mjöl eller brödsmulor. Stek dem från två sidor tills de är färdiga. I slutet kan du hälla cirka 50 ml vatten och släcka kakorna på låg värme under locket. Bon appetit!

Sås för fiskkoteletter från Alaska Pollock

ingredienser:

beredning

För såsen, kombinera gräddfilen och majonnäs, lägg till Tabasco sås, senap och citronsaft till smak. Rör omedelbart och servera till bordet tillsammans med fiskkoteletter.