Hur man lagar kantareller?

I detta material kommer vi att berätta vad som kan framställas av kantareller och erbjuda enkla recept för rätter från dessa svampar.

För dig är klassikerna av genren kantareller med potatis, svamp med gräddfil, samt läckra mjuka kantarensoppa.

Hur läckra att laga svamp kantareller med gräddfil i en stekpanna?

ingredienser:

beredning

För att svampar kantareller var det lättare att tvätta, dra dem i ca en timme eller två i kallt vatten. Skölj produkten under rinnande vatten, skölj av all smuts och avlägsna onödiga områden.

Häll nu i en lämplig panna med rent vatten, tillsätt salt till det genom att sätta på en liter matsked saltsalt och efter kokning sätter vi svamp in i den. Små exemplar lämnas intakta, och de stora är skuren i flera delar. Efter sin beredskap sjunker de till botten, strax efter det smälter vi dem i en kolsyrare, låt dem dränera och sprida sig i den uppvärmda vegetabiliska oljan i en stekpanna eller i en kastrull. Stek kantarna i ca sju minuter, varefter vi lägger till den skalade och hackade mellanslagna glödlampan och låter ingredienserna mjukna. Vid detta tillfälle introducerar vi surkräm och skivad grönsaker av dill, tillsätt salt till smak och peppar, mixa, täck med lock och svag i ytterligare några minuter.

Hur man lagar soppa från kantareller svampar?

ingredienser:

beredning

Förbered först kantanterellerna med beaktande av ovanstående rekommendationer, varefter vi skär dem i flera delar om det behövs. Vi skalar potatisarna, skär dem i kuber och skicka dem till grytan med kokande vatten att koka.

Vid den här tiden, i en stekpanna i en blandning av krämig och raffinerad vegetabilisk olja, passerar vi den hackade löken och morötterna, varefter grönsakerna sätts i soppan och i samma olja stekar du kantarellerna. Först låt fukten avdunsta, och sedan svampen för att bruna lite. När potatisarna är klara, skickar vi grönsaker och svamp till soppan, häll i grädden och värm dem till koka. I en stekpanna, lite brunad hackad vitlök och lägg den i kokande soppa. Salta maten till smak, peppar, kryddad med hackad dill och låt den brygga i ytterligare tio minuter under locket.

Hur man lagar kantareller stekt med potatis?

ingredienser:

beredning

Kantarellerna sänks ursprungligen i vatten, varefter jag försiktigt kokar dem i saltat vatten i tjugo minuter. Vid denna tidpunkt förbereder vi potatisarna, städar dem och huggar dem med små kvarter och maler också de skalade lök- och vitlökständerna.

Lägg nu vitlök i stekpannan med den värmda vegetabiliska oljan först, ge den lite stekt och ge bort doften, släpp av det med ett ljud och släng det bort. I den doftande vitlökoljan sprider vi potatis och sedan lök och svamp och stekar, utan att störa, i ca åtta minuter. Därefter rör om innehållet i pannan och steka för samma mängd vid hög värme. Därefter sprinkla maten med citronsaft, tillsätt salt, peppar, blanda, täcka med lock och steka redan på måttlig eld, omblandning ibland.