Diet på melon - de mest effektiva alternativen

I slutet av sommaren vänligen vänta oss varje dag med de efterlängtade melonfrukterna. Detta är den mest framgångsrika tiden att göra din figur, för vad kan vara mer utsökt än en diet på en melon. Det doftande, söta gula köttet, som ligger till grund för kosten, kommer inte bara att rädda dig från extra kilo och tum i midjan, men också mätta kroppen med vitaminer, ladda positiv energi och ge ett bra humör.

Fördelar med melon när du förlorar vikt

För att förlora några extra pounds utan att skada hälsan, bör kosten vara den mest balanserade och effektiva i kampen mot fett. Melon diet svarar på alla dessa krav och är melonen användbar när du förlorar vikt? För att svara på dessa frågor måste du veta alla kvaliteter av denna frukt.

 1. Melon tar en aktiv roll i klyvning av kolesterol och fettfattiga fetter med efterföljande borttagning från kroppen, vilket mest gynnsamt påverkar kärlets tillstånd.
 2. Inte förgäves melon används ofta vid beredningen av efterrätt, eftersom dess massa stimulerar matsmältningen och hjälper till att bearbeta fet och tung mat.
 3. Melon hjälper till att gå ner i vikt också på grund av dess diuretika effekt, som hjälper till att klara svullnad, ta bort överskott av vätska från kroppen och parallellt med detta har en helande effekt på genitourinary systemet.
 4. Bland de fördelaktiga egenskaperna hos melonen är en lätt laxerande effekt.
 5. Dessutom föryngrar melonen, ger styrka, förbättrar tonen och stimulerar produktionen av nya blodkroppar.
 6. Melon har en rik vitamin-mineralkomposition som är så viktig i kostnäring .

Diet från melon för viktminskning

Att verkligen gå ner i vikt med hjälp av melon och uppnå önskat resultat, bör du följa vissa kostförhållanden:

 1. Användning till mat bör endast ha kvalitet och mogen melon, så valet av frukten bör kontaktas på ett ansvarsfullt sätt.
 2. Ripe melonfrukter kan innehålla upp till 7,5% socker, vilket gör det här läckra bantningssystemet otillgängligt för diabetiker.
 3. Diet på melon föreskriver att konsumera denna söta grönsak som en separat måltid, eller en halvtimme efter en måltid, utan att kombinera den med andra produkter i dietmenyn.
 4. Det är inte nödvändigt att äta en melon efter 20.00 och att dra åt melondiet längre än en vecka.

Melon diet för viktminskning - meny

Monodiet, som innehöll en melon, hjälper till att gå ner i vikt till 3,5 kg om 3 dagar. Resultatet är ganska värdigt. Menyn med en sådan diet är den enklaste:

 1. För en dag totalt måste du äta ca 1,5 kg melonmassa.
 2. Antal måltider per dag måste vara minst fem.
 3. Nu är det tillåtet att dricka vatten utan gas, nybryggt grönt te och infusion av vildrosens höfter.

Sådan viktminskning på en melon beräknas inte mer än i tre dagar. Men de som vill bli av med ännu större vikt rekommenderas att fortsätta från den fjärde dagen för att hålla sig i kosten i en vecka, men redan mer sparsamt innehåll. Till exempel ett utmärkt alternativ - en diet på melon och vattenmelon.

Vattenmelon och melon diet för viktminskning

Många positiva recensioner förtjänar en vattenmelon och melon diet, som, om den observeras, kan förlora upp till 6 kg på sju dagar. Effekten av denna diet är mer associerad med de viktigaste produktens diuretiska effekt, för att undvika dehydrering måste man observera vattenregimen. Ungefärlig meny för dagen melon-vattenmelon diet:

 1. Frukost : ostmassa fettfri med sockersubstitut 50-70 g, bröd (2 st) Och 200 g melonmassa eller vattenmelon, eller 100 g av varje frukt.
 2. Snack : Stekfisk (150 g), Melonsulatsallad (100 g), Mager ost (50 g), Salladsblad (100 g) och Klassisk yoghurt 0% och 1 msk. citronsaft. En kopp grönt te .
 3. Lunch : 300 g vattenmelon kött.
 4. Snack : 300 g melon.
 5. Middag : Färsk sallad av tomater och gurkor (150 g), brun risångad (120 g), melonmassa (200 g).

Diet på melon och yoghurt

Rengöring av tarmarna måste göras regelbundet. Bara för sådana ändamål utvecklades sju dagars kefir-lossningsrationer. Och melon under kosten av en sådan plan kommer att vara det idealiska företaget för den viktigaste kostjordsmjölksprodukten. Denna lossningsdiet låter dig bli av med 5 extra pund. Denna diet är mycket lätt att överföra, och kroppen får enorma fördelar från en sådan daglig vecka diet:

 1. Frukost : 400 g melonmassa.
 2. Snack : 1 kopp med låg fetthalt. Du kan lägga till gröna i viljan eller sockret som ersättning för smaken.
 3. Lunch : saltfri bukvete (200 g), en kopp grönt te och 400 g melon.
 4. Snack : grönt te med bröd och leverpate .
 5. Middag : Kokt eller bakat kycklingbröst (200 g), grönsaksallad (1 portion), grönt te (1 kopp).

Smoothies av melon för viktminskning

Du kan gå ner i vikt på en melon och med hjälp av läckra smoothies, som är praktiska att ta med dig som mellanmål. Att förbereda en sådan stark dryck är mycket enkel.

ingredienser:

beredning

 1. Alla komponenter i smoothies ska vara kalla, så innan de förbereder drycken måste de rengöras i kylskåpet i några timmar.
 2. Från citron och lime pressa saften, kombinera den i en skål med mixer med små kubbar smält massa.
 3. Vi skickar mynta löv, tvättas och torkas, i behållaren och vispa alla ingredienser i 1 minut vid maximal hastighet.
 4. Klar smoothies hälls i ett glas eller en flaska, om så önskas lägger vi isbitar till drycken, och vi laddas med den positiva energin hos frukten under resten av dagen.

Melon Diet - Resultat

Melon och viktminskning är begrepp som harmoniskt kompletterar varandra. Diet på melonen resultatet är helt enkelt fantastisk. Om du strikt följer villkoren för dieten och menyn kommer resultatet att märkas inom en dag. Pilen av skalorna för att rusa ner, ditt välbefinnande och energiåtervinning kommer att vara på toppen, och viktigast av allt kommer det inte att finnas någon hunger och depression som åtföljer många dieter.