Feijoa med socker - recept för läckra ämnen för vintern

En burk användbara feijoa-preparat med socker, vars recept presenteras i olika variationer nedan, kan vara mycket lämpligt om du behöver höja immuniteten eller klara infektionen. Dessutom kommer ett högt innehåll av jod, andra värdefulla element och vitaminer att fylla sin brist i kroppen och stödja den nödvändiga balansen.

Feijoa med socker - ett recept på vintern

Bär från Sydamerika är grönaktiga i många encyklopedier som heter Aska Sellova. Men deras charm är inte i detta. Upphandlingen är så användbar att den även används i dietnäring av patienter, ökar vitaliteten och förbättrar prestandan hos alla kroppssystem. Den mest värdefulla är feijoa, gnidas med socker, vars recept är extremt enkelt. Med dess genomförande kommer även början värdinna att klara sig.

Feijoa mosade med socker

Om du inte vet hur man gör feijoa med socker genom köttkvarn, kolla in den här versionen av ett sött vitaminhack. Från det kommer du att lära dig rätt förhållande mellan socker och feijoa, vilket är viktigt eftersom det inte bara smakar men också säkerheten hos en behandla som inte kommer att utsättas för någon värmebehandling beror på att man följer rätt proportioner. Om så önskas kan du lägga till krossade valnötter till den färdiga delikatessen, vilket ger det originalitet och extra smak.

ingredienser:

beredning

 1. Förberedelse av feijoa med socker börjar med beredningen av bär.
 2. Frukt tvättar, skar bort sina torra svansar, skär köttet i halva eller i skivor.
 3. Köttkvarnets metalldelar skållas med kokande vatten och vridas med anordningens beredda gröna halvor.
 4. Fyll den resulterande massan med socker, blanda och sätt i tjugofyra timmar på hyllan i kylskåpet, från och till och med blandning.
 5. De sprider ut delikatessen i burkar, täcker dem löst med lock och rengör dem för förvaring i kylan.

Feijoa med socker och citron - recept

Du lärde dig att laga feijoa med socker i sin rena form. Men det är gott, men inte den mest idealiska versionen av sötma. Det viktigaste är billet med citron. Citrus förändrar inte bara smakkvaliteten till det bättre utan ökar också vitaminvärdet av produkten. Dessutom har surheten hos frukten, vars juice har några konserveringsegenskaper, du kan halvera mängden sötsaker som används. Hur man twist feijoa med socker beskrivs i detalj i instruktionerna nedan.

ingredienser:

beredning

 1. Förberedda gröna exemplar, sparade med sax eller en kniv från torra villi, skuren i halvor eller kvartaler och passerade genom köttkvarn tillsammans med en citron.
 2. Citrus koka i kokande vatten i en minut och bli av med gropar.
 3. Den resulterande vitaminsubstansen kombineras med socker och blandas tills den är upplöst.
 4. Det förpackade ämnet avlägsnas i kylan.

Feijoa med socker i en mixer

Vidare om hur man gnuggar feijoa med socker med en mixer. Att ha en enhet med en rymlig skål, detta kommer att vara bekvämt och enkelt. Fördelen med varianten är att det är möjligt att justera finfördelarnas slutliga konsistens genom att öka eller minska bearbetningstiden för fruktskivorna i behållaren hos anordningen. Små portioner av bär kan omedelbart sötas i en blandare, vilket kommer att påskynda kristalllösningsprocessen.

ingredienser:

beredning

 1. Frukttvätt, klippa svansarna och skär köttet i halv eller kvart.
 2. Färska bitar males i en mixer och blanda de resulterande potatismosorna med söta små kristaller.
 3. Rör om blandningen i flera timmar vid rumsbetingelser, blanda regelbundet för att smälta sockerresterna.
 4. Packa en behandling på sterila burkar, vilka är täckta med lock och lagras i kylskåp.

Hur man gör sylt från feijoa med socker?

Vitaminer är alltid bra och frånvaron av värmebehandling i tidigare tekniska processer för att skapa ämnen är välkomna. Men vad ska man göra om det inte finns några lämpliga förutsättningar för att förvara en behandling eller hålla den lång. Därefter kommer vi ta reda på hur man gör sylt från feijoa med socker, vilket kan lämnas länge i rummet.

ingredienser:

beredning

 1. Frukter lindra torra svansar, skär i halva och sedan i skivor.
 2. Berry massa är täckt med socker, häll i vatten och ha en behållare på spisen.
 3. Värm massan med kontinuerlig omrörning tills du kokar, koka i fem minuter och svalna.
 4. Koka i koka igen, koka i fem minuter och häll strax på sterila burkar.
 5. Fartygen är förseglade med hermetiskt förseglade lock och inslagna tills de är helt avkylda med något varmt.

Hur man lagar Feijoa med socker?

Hur man förbereder feijoa för vintern med socker, du lärde dig. I det här avsnittet finns information om alla nyanser för att lagra arbetsstycket. Om du bestämmer dig för att inte förstöra vitaminpaletten och har dekorerat den fräscha versionen av bären i fräsch form utan matlagning, är det i det här fallet nödvändigt att förbereda ett ledigt utrymme på kylskåpshyllan eller i en kall källare (källare) med en temperatur av högst fem grader. Även när man lagar en koncentrerad söt massa, är det ofta incidenter i form av jäsning, om temperaturregimen inte observeras korrekt.

Bestäm hur mycket lagrat feijoa med socker, inte svårt. Övningen har visat att även vid förvaring i kylskåp är ett sådant lager färskt utan synliga förändringar i smak och kvalitet i högst tre månader. Jam, kokad på en spis, kan lagras i ett år.