Färgkaka glasyr

Färgglasyr dekorerar perfekt, även vanlig kakan. Från ovan kan du rita olika mönster från grädden, mögla figurerna från mastiken eller bara sprida det färgade sockerpulvret. Men dess färg och smak beror bara på personliga preferenser. Vi berättar idag hur man gör färgad glasyr för kakan själv.

Färgspegel kaka glasyr

ingredienser:

beredning

Choklad är bruten i skivor, lägg i en skål och smälta i ett vattenbad. Grädde hälldes i en kastrull, sätt på en svag eld och värm upp, men koka inte. I smält choklad, försiktigt in en liten grädde, rör försiktigt, och häll sedan resterande, sluta inte omrörningen. Därefter tillsättes körsbärsirap och vispa med en bländare tills en ljus och blank massa erhålls. En färdigfärgad glasyrglasyr för kakan är täckt med en matfilm och vi tar bort den i flera timmar i kylskåpet. Innan glaset värmer vi upp det lite i mikrovågsugnen.

Receptet på färgad tårta glasyr

ingredienser:

beredning

Och här är ett annat sätt att göra färgad glasyr och överraska gästerna med en exklusiv och väldigt ljus kaka av din egen fabrikation. Häll i jordgubbssirapen, häll sockret och späd allt med lite kallt vatten. Lägg sedan disken på elden och värm upp till en temperatur på 130 grader. Under tiden, ta en liten skål, häll varm grädde in i den och sätt vit choklad, bruten i skivor. ark Koka upp gelatin i kallt vatten och låt i 30 minuter. Sätt försiktigt in den heta sirapen i en krämig massa och rör om snabbt whisk för att göra chokladsmältningen. Medan massan fortfarande är het, häller vi den utspädda gelatin och tillsätter matfärgen om så önskas. Därefter blåses den resulterande massan grundligt med en hög hastighet och håller enheten i en vinkel på 45 grader. I slutet av förberedelsen täcker färgglasurfiltret genom ostekläckan med en matfilm och lägger den bort i flera timmar i kylskåpet. Före användning, glöm inte att värma det något till ett varmt tillstånd.