Urban stil - bekväm varje dag för moderna modekvinnor

Street stil är den mest populära trenden på modernt sätt. När allt kommer omkring är några experiment och inkarnationer av de mest extraordinära fantasierna för att skapa en bild välkomna här. Och för att veta exakt vilka lösningar som motsvarar en sådan trendig filial, är det värt att granska i detalj vilken typ av stadstil det är.

Stadstil 2018

Den största fördelen med denna modetrend är dess universalitet. Bilder av gatustil är idealiska för vardagsliv, klubbfester, möte med vänner, energetisk fritid och till och med romantiska datum. Modetrender är grenar som syftar till komfort, bekvämlighet, användbarhet och funktionalitet. Oavsett de utvalda delarna i garderoben och deras kombination av varandra, kommer du alltid att vara säker och självständig i utseende som kommer att ge ett positivt humör för hela dagen. Låt oss göra en översikt över stadsstilen i kläder 2018:

 1. Tyger . De mest aktuella materialen i gatan garderoben är läder, denim, stickat, mocka och sammet. I nya samlingar noterade designers snygga nya brocade-nyheter.
 2. Inredning . En sådan praktisk vardagsriktning välkomnar en prickig och uttrycksfull finish - ruffles och jabots , pälsinsatser och kanter, sysade applikationer, broderade mönster, pärlor, pärlor, stenar och rhinestones.
 3. Färgning . Huvudkriterierna för val av färglösningar är uttrycksfullhet och snabbhet. I detta fall kan kombinationerna kontrasteras eller skrivas ut, såväl som mild pastell och universell klassisk eller neutral.

Stil urban chic

Denna linje är avsedd för boende i bullriga megacities. Stil i urbana chic kläder ger de mest otroliga blandningarna. I en båge kan man kombinera märken av haute couture och budget detaljer a la second hand. Det finns också välkomna ensembles av olika kategorier - klassiker, kazhual , sport, romantisk. Huvudtrenden i de senaste modeshowerna är klassiska drag, som kan kompletteras med ljusa detaljer. Striktet och fasthållandet på detta plagg påverkar dock inte det övergripande utseendet, eftersom moderna stilar är gjorda i en tät passande, accentuerande harmoni.

City stil stil

Linjal kazhual - det är obegränsad komfort och praktisk. I detta fall är briljansen och ljusstyrkan inte så viktig eftersom fokus ligger på funktionaliteten och mångsidigheten hos alla detaljer. För att förstå om din bild är en kazhual, svara själv på frågan om du kan vara i en sådan kombination för att besöka samtidigt i olika situationer, till exempel på en promenad med vänner, då på en fest och ett möte med din älskade. Trendig stadsstil 2018 betonar vikten av bekväma stilar av byxor av olika längd och skär, stickade tröjor och schweiziska skjortor, enkla bomullskjortor.

Stadens sportstil

Under de senaste åren har kvinnornas detaljer om sportskläderna blivit alltmer integrerade i vardagliga bilder. Denna trend bidrar inte bara till det bekväma snittet av kläder, men också till trevliga naturtyger. Av alla möjliga lösningar särskiljer stylister speciellt en stadstil sportdräkt. Satsen kan dock bäras både helt och individuellt och kombinerar dess detaljer med andra klädesdelar. Gatan stil sporten innehåller sådana detaljer som brottning, windbreaker-anorak , hoodies, flanell eller stickade byxor på elastiska band och så vidare.

Urban stil i kläder för kvinnor

Som redan nämnts kännetecknas trenden i mode för staden av komfort och fullständig rörelsefrihet. En av de viktigaste ögonblicken när det gäller att skapa bilden är dess övre del. I det här fallet är de mest aktuella besluten som sweetshirt, sweatshirt eller raglan, en enkel skjorta av naturmaterial, vilken stil som helst av T-shirts och T-shirts, lösa toppar, stickade och stickade tröjor. En populär typ av skär är förbisedd. Men stilfulla kombinationer - det här är en elegant urbant stil, inklusive cardigans , jackor och jackor. Men låt oss se stilistens mest fashionabla idéer:

 1. Byxor . Till denna praktiska gren är sådana stilar av kvinnors byxor, som chinoser, bananer, byxor fladda från knä eller höfter, stickade leggingar och leggings.
 2. Kjolar . Vem sa att praktiska och sofistikerade är inte kompatibla? Förnekande av denna övertygelse är bekväma vardagliga kjolar. De mest relevanta är denimmodeller av vilken längd som helst och feminin knuten till knäet. I trenden och formerna av maxi fri flygande klippning.
 3. Tillbehör . En viktig del av ensemblet för strumpor i staden är en väska. En lyckad lösning som ger handfrihet och hjälper till att ha allt du behöver med dig är kvinnors ryggsäckar i urban stil och korsformad, både lakonisk och rymlig form.

Ytterkläder i urban stil

Det faktiska valet av varma kläder anses vara en mängd olika jackor. Tendenser under de senaste årstiderna har blivit läderrockar atletiska bomber kort och långsträckta skär, park och fjädervaddade produkter. Urban vardaglig stil innebär användning av en kvinnlig rocka. Men ingen stil kommer att vara lämplig i sådana bågar. Det överstklassiga valet är modellerna av överdimensionerad, manschett och klassisk rak silhuettlängd midi. I torrt väder kommer jeansjackor och rockar att vara en win-win-lösning.

Urban stil klänning

Att vara feminin och självsäker i sina bilder för varje dag är inte bara möjligt, men också verklig. I det här fallet skulle den mest lämpliga lösningen vara en klänning. Den urbana stilen för kläder till flickor ger trendiga stickade stilar - golf, sol, trapezium. Stickade produkter betraktas som ett snyggt val av lös eller snitt snitt. Under den varma perioden i trenden är ljusa klädstickar både korta och måttliga och maximala längder. För strandsäsongen var de mest lämpliga attraktiva tunikor och sarafaner.

Jeans stad stil

Denim byxor anses vara det mest karakteristiska valet för en bekväm och funktionell strumpbyxa i staden. Av de otaliga modemodellerna skiljer sig stylister som de mest relevanta, fria pojkvännen. En alternativ lösning som kommer att bidra till att betona elegans och förfining blir mager. Men för dagliga bågar blev modeller med ragged och shabby dekor mer lämplig. Modern urban stil av kläder - detta är jeans, och presenteras med sådana stilar som flared från höft eller knä, bananer, förkortad klassiker.

Skor i stadsstil

En viktig lösning, med vilken förtroendet och bekvämligheten hos bilden är direkt relaterad, är dess genomförande. Skor - ett tillbehör som kan ställa huvudriktningen, kompletterar bågens stil eller blir en pålitlig bas. Låt oss se vilka modeller som är mest relevanta i modern mode street stil:

 1. Damskor är urbant stil . Sportskor är idealiska för aktiva och energiska strumpor. Sneakers kan väljas som en klassisk stil, och på en plattform, en kil, dekorerad med strass, stenar och annan inredning. Ett alternativ till denna typ av skor är sneakers, high-tops och slip-ons .
 2. Uggs och moonsers . Sådana produkter är fortfarande de mest populära under vintersäsongen. Naturisolering ger fullständig komfort både vid torrt väder och under snösmältning. Och den ursprungliga formen och finishen kommer att bidra till att sticka ut mot de andras bakgrund och att betona din ovanlighet.
 3. Skor . De mest populära för praktiska bågar är modeller på snörning. Det kan vara analoger av "trävaror" eller en variant på en tjock häl eller kil.
 4. Skor på plattformen . Mode trend i den moderna riktningen street stil anses vara skor med en tjock tunga. Lösningar med traktor terräng, i ensemble med kil eller häl och klassisk jämn form är populära.

Urban stil för feta kvinnor

För tjejer med en storlek plus storlek är en bekväm riktning en stavräddning. På grund av brådskande att blanda produkter med olika texturer av tyger och från olika kategorier av garderob, kan fulla av moderna kvinnor lätt visuellt anpassa och balansera parametrarna i deras konstitution. Det mest verkliga valet för magnifika former är jeans, leggings, tunikor och jackor. Klänningar är en oslagbar lösning för stadsstilen till fullo. I detta fall var uppmärksam på sådana stilar som stickade modeller av en monterad silhuett, lösa hoodies och trapezoider, sarafaner.

Bilder i stadsstilen

Som det blev klart, var några experiment i skapandet av stilfulla båggatan välkomna. Det är dock viktigt att inte överdriva det i dina fantasier, för att inte bli löjligt. Den ursprungliga funktionen hos modetreningen är dess gynnsamma plats för att lägga till detaljer om avantgarde, chockerande, grunge och affärsklassiker. Låt oss se de mest relevanta lösningarna för att skapa en snygg båge:

 1. Ljus urbana stil . Ett karakteristiskt val för modekombinationer är kontraster. Det kan vara ett monofoniskt ensemble i mättade eller sura toner. Det är säkert och attraktivt att titta på de tryckta färgerna. På modernt sätt blev ensemblet ett populärt tryck med ett oförenligt motiv.
 2. Urban romantisk stil . Ingen förbjuder att se inte bara praktiskt, utan också kvinnligt. I det här fallet kommer det lämpliga valet att vara sådana föremål som garderob som fluguklänningar och kjolar i kombination med spetsblusar och blusar, toppar och snygga raglans, skor på häl eller kil.
 3. Blandade kombinationer . En elegant lösning idag är tillägget av vardagskläder med detaljer om en strikt garderob. Ljusa exempel var sådana ensembler som jeans och en klassisk jacka , jackor och sneakers.

City stil på vintern

I de kalla zonerna är det särskilt viktigt att förstärka den eleganta bågen, praktiken och komforten. Urban stil på vintern inbegriper skor på den plana körningen eller traktorsula och stängda stilar av ytterkläder - en park, en långsträckt dunjacka, en överdimensionerad rocka. Ett viktigt element i kombinationen är ytterligare funktionella tillbehör. Den faktiska lösningen är stickad och päls hattar - öronflikar, mössor, med pompon, huva och andra. Ett annat trendigt tillägg är en volymsnor eller en lång halsduk knuten i några varv.

Sommarstadsstil

På sommaren är valet av snygga kläder mer varierande. I detta fall behöver kombinationen inte nödvändigtvis vara ljus. Dagliga ensemble kan vara både reserverade och pastelltoner. Ett verkligt val är en sportstadsstil för kvinnor - shorts och stickad capris, sneakers, brottning, polotröja , elastisk haklett. I trenden flyger ljusa klänningar som flyger. En universell lösning kommer att vara denim shorts eller en mini denim kjol med en fri topp. Som ett tillskott kan du välja en brett brimmed hatt, panama eller baseballlock. Och avsluta bilden med sandaler, flip-flops eller sandaler.