De bästa övningarna för skinkorna

Skinkområdet anses vara det mest problematiska bland det rättvisa könet, eftersom det är genetiskt föremål för fettkomplikationer. Dessutom är gluteusmusklerna stora, så ta dem till tonen och uppnå en vacker lättnad är inte lätt. I det här fallet kommer de bästa övningarna för runda skinkor att hjälpa, vilket måste ske regelbundet, och viktigast, korrekt. För att få bra resultat är träning ensam inte tillräckligt, eftersom det är viktigt att byta till rätt näring .

De bästa övningarna för skinkor

Låt oss börja med några regler som bör beaktas för att träna träningen så effektivt som möjligt:

  1. Det är nödvändigt att spela sport regelbundet, det vill säga minst tre gånger i veckan. Det är viktigt att notera att dagliga belastningar också är oönskade, eftersom muskelfibrer behöver tid för full återhämtning, så minst en dag av avbrott mellan träningspasserna bör vara.
  2. Belastningen bör ökas gradvis, så att musklerna kan användas. Utan dessa framsteg kan du inte vänta. Öka lasten genom att öka antalet repeteringar eller genom att använda extra vikt.
  3. Genomföra de bästa övningarna för skinkorna för kvinnor, var noga med att komma ihåg rätt andning, så att ansträngningarna görs på utandning och avkoppling - på inspiration. Om du inte följer andningsreglerna kommer träningen att vara värdelös.
  4. Det är bäst att kombinera hjärt- och kraftbelastningar, som kommer att bli av med celluliter, minska volymen och pumpmuskeln.

Nu ska vi snabbt titta på de bästa övningarna för skinkorna, eftersom det är kunskapen om tekniken som gör att vi kan få bra resultat.

  1. Squats . Detta är den grundläggande grundläggande träningen, som säkert bör ingå i träningen för att pumpa skinkorna. Det är bäst att utföra det med extra vikt, i det här fallet med en hantel, som måste tas med båda händerna. Håll fötterna på axelnivå. Squat ner, matar bäckenet tillbaka och sänker det tills låren når en parallell med golvet. Se till att knäna inte går över dina strumpor. Efter det står det långsamt upp, men det är bättre att inte knäböja helt och håller lasten. Ett annat alternativ - sito squats. Skillnaden är att benen ska placeras bredare än axlarna och lätt utfällda strumpor utåt.
  2. Makhi fötter . För att utföra denna övning, stå på alla fyra, placera händerna på axelns bredd. Ta din fot tillbaka, utföra swing och lyfta den så hög som möjligt, försöker nå taket med hälen. Återgå långsamt till startpositionen. Det är viktigt att säkerställa att ryggen och midjan inte böjer sig, och kroppen förblir rörlig så att belastningen inte förlorar momentum. Gör det bästa träningen för skinkorna hemma först och sedan det andra benet.
  3. Slanting attacker . Denna övning ger en bra belastning på skinkorna och höfterna. För att utföra det behöver du hantlar. Stå rakt upp och placera händerna på axelns bredd. Exhaling, gör en lunga, ta ett ben tillbaka diagonalt. Falla ner innan höftbenet på frambenet når en parallell med golvet. Vid inandning, återgå till startpositionen.
  4. Deadlift . Listan över de bästa övningarna för att öka skinkorna kan inte bara innefatta den deadlift som utförs i hallen och hemma. Ta hantlar med ett rakt grepp och lägg fötterna axelbredd från varandra. Luta dig framåt, lyft bäckenet och se fram emot. Det rekommenderas att böj knäna något. Räta ut kroppen, och böj sedan igen, leda bäckenet tillbaka. Gör allt i en långsam takt och försök att påkalla dina muskler.