Hur man väljer skridskor för bekväm skidåkning?

Skridskor på isen, många tänker på hur man väljer skridskor. Det verkar, att välja rätt storlek och allt, men det kanske inte räcker med. Bekvämlighet vid rörelsen är början för vidare utveckling i denna sport, upp till professionell nivå.

Hur väljer man rätt häst?

Innan du går för ett köp, var uppmärksam på dina fötter. Det är tritt, men de borde vara utan svullnad. Bär inte för många strumpor, eftersom alla moderna modeller levereras med bra isolering, lämplig för utomhusaktiviteter, eller speciellt för inomhus skridskor, men det är redan en högre nivå. Det viktigaste är att bestämma själv vilka skridskor är för, eftersom de finns i tre typer:

Att veta hur man väl väljer skridskor, kommer att försäkra dig om en bekväm åktur, även på den mest grundläggande nivån. Sätta på ett par, försök att gå igenom dem i affären, för att se till att deras kvalitativa fixering är på benet. När det gäller materialet finns det ingen exakt definition, eftersom alla koncentrerar sig på vad som är lämpligt för honom. De är gjorda av äkta läder, konstgjorda och plastiska.

Hur man väljer hockey skridskor?

Experter säger att hockey modeller är av två typer, några av dem är avsedda för sport av höga prestationer och för fans. En enklare version skyddar inte ditt ben från att slå en puck eller pinne och i allmänhet från skador, men det kostar flera gånger billigare. Denna typ av bra för nybörjare eller bara älskare. Erfarna idrottare vet hur man hämtar hockey skridskor för seriösa tävlingar som inte skulle släppa ner dem under spelet.

Den viktigaste indikatorn på kvalitetskockskridskor är styvhet. Särskilt för detta sätter de in plast eller polystyren för att ordentligt fixa nylon - det material de görs från. Med tanke på vilka skridskor att välja, är alla vana vid uppmärksamhet på priset. Ju ju högre kostnaden desto bättre blir sportskor.

Hur man väljer skridskor?

Liksom annan sportutrustning bör skridskor för konståkning uppfylla vissa krav. Eftersom denna typ skiljer sig avsevärt från hockey, med en annan struktur, väljs de enligt bladets bekvämlighet och form. Tänder på tån hjälper till att göra vackra pirouetter och stör absolut inte skridskoåkning. Glöm inte hälen, med vilken skridternas tyngdpunkt är perfekt styrd.

Att veta hur man väljer skridskor för skridskoåkning, kommer till och med en nybörjare att känna sig som en stjärna på isen. Nu föredrar de lädervarianter, de andas bättre och tar ett tag på benen, så det är inte alltid lönsamt att hyra dem, eftersom de lär sig att inte få dem. Precis som i hockey är det väldigt viktigt styvhet. För att öka det, för yrkesverksamma göra modeller med ett trippelt läderlager.

Vilken häst ska välja för nybörjare?

Välja de bästa skridskorna för åka skridskor, bestäm vilka mål du förföljer i denna idrottsdisciplin. Om detta bara är en fritidsunderhållning, måste du ta det mest bekväma alternativet, vilket är något som rullar. Det är bättre att lära is på dem, för att de inte kommer att ge obehag för nybörjare. Bli van vid dem verkligen i en månad, och om du vill fortsätta att flytta till en mer förbättrad version. Välja ett speciellt skor för nybörjare, vi måste fokusera på följande punkter:

Hur man väljer rätt storlek skridskor?

För att göra det enklare att välja skridskor i storlek, se till att du försöker försöka bli som dem. Om benet inte känner obehag, kanske det här alternativet är lämpligast. Man tror att det är nödvändigt att ta på sig atletiska skor i halv storlek mer än vanligt, för att kunna bära en varm socka. I inget fall bör du köpa dem för tillväxt, vilket många föräldrar ofta gör. Detta kan öka risken för skador och förhindra normal träning på isens rörelse. Att veta hur man väljer skridskor på rätt sätt kan du spela sport och njuta av det.

Hur man väljer skridskor i fotens bredd?

Det finns situationer när människans fot är något bredare än vanligt, och hur man hittar fullständigheten hos skridskor för en sådan fot är okänd för många. Lädermodeller har egenskaper att bära, och det är möjligt att de efter ett tag kommer att ta form av en fot, men priset är mycket dyrare. Experter rekommenderar att man mäter alternativ från olika tillverkare, eftersom det händer att de sys på en annan sko. Om det inte hjälpte, ta då lite mer skor och lägg en bomull eller en mjuk trasa i tån.