Cottage cheese soufflé i en dubbel panna

Curd Souffle, gjord i en dubbelkokare, kommer säkert att tacka dig och din familj med dess utsökt smak och fantastiskt vackert utseende. Produkter för att göra sådana delikatesser är tillgängliga för någon värdinna, och själva receptet är ganska enkelt och kräver ingen speciell kulinarisk konst. Det är speciellt bra att laga en sådan soufflé till frukost - och näring och smaklig och ovanlig. Så låt oss inte slösa tid och vi får reda på hur man lagar soufflé.

Receptet för ost-soufflé i dubbelkedjan

ingredienser:

beredning

Låt oss räkna ut hur man gör en ost-soufflé i en dubbelkedja. Först separerar vi proteinerna från äggulorna och blandar dem sedan med kock, gräddfil och socker. Blanda alla ingredienser med en mixer. Vispa äggvita separat tills fast skum och skift försiktigt in i ostmassan . Vi sprider degen i en form, strö kanel på toppen och lägg souffeln i ångbåten. Efter 30 minuter är cottage cheese soufflé redo för konsumtion.

Cottage cheese soufflé med bär i en dubbel panna

ingredienser:

beredning

Så, i en matberedare behåller vi stallost, yoghurt, stärkelse, ägg och socker. Vi slipar allt till en krämig och helt homogen stat. Currant och jordgubbar rullas i potatisstärkelse, häll bären i en massa och blanda försiktigt med en sked. Vi sprider ostematdeggen i formar, oljas och läggs i en ångbåt i 30 minuter. Readymade curd souffle serveras med gräddfil eller bärsås.