Kyckling i tryckkokare

Rätter från kyckling i en tryckkokare, recepten som vi kommer att överväga nedan, passar perfekt som en kvällsmat efter en lång arbetsdag. Om några minuter med hjälp av en enkel enhet kan du laga en fågel på något sätt och med någon garnering. I den här artikeln kommer vi att räkna ut hur man lagar kyckling i en tryckkokare med grönsaksskivor.

Potatis med kyckling i en tryckkokare

ingredienser:

beredning

Vi rengör potatisarna och skär dem. Häll olivolja i skålen på tryckkokaren, vänta tills den värms upp och lägg en knådad kvist av timjan och en vitlöksklyfta. Smaka vitlök och timjan i några minuter, sedan tar vi ut kycklinglåren och tunna skivor potatis till doftande oljan. Kyckling stekt i en tryckkokare med potatis kommer att vara klar om 25 minuter.

Ris med kyckling och grönsaker i en tryckkokare

Om du vill förbereda en användbar och lätt middag, så lägg upp din uppmärksamhet på receptet för kyckling med ris och grönsaker. Förberedelse av denna maträtt tar cirka 15-20 minuter.

ingredienser:

beredning

Häll i vegetabilisk olja i skålen och stek kycklingfiléer 1-2 minuter. Lägg till kycklingmjöl, ärter och hackad bulgarsk peppar, fortsätt tillagning tills mjukningen av den senare.

Till kyckling och grönsaker, somna ihop tvättat ris och häll vatten så att det täcker det, salt och peppar maträtt. Stäng locket på tryckkokaren och sätt in tiden - 5 minuter. Kyckling med grönsaker och ris i tryckkokaren är klar efter pipen.

I ett liknande system kan du laga mat och pilaf , lägga till lämpliga kryddor och ersätta ärtor med majs på morötter och lök.