Hur lär man sig att göra en somersault?

Nu, när det gäller parkour , extrema sporter, moderna danser och olika tricks, är frågan om hur man lär sig att göra en somersault väldigt relevant. Detta vackra, men ganska komplicerade trick är ett språng med en somersault i luften. Du kan lära dig olika tekniker, som fram och tillbaka somersault, liksom en arabisk somersault, det är svårt att lära sig hur man gör det, men det är möjligt.

Hur lär man sig snabbt att göra en somersault?

Ordet "snabbt" i det här fallet har ett relativvärde: om dina muskler är utvecklade har du länge haft vänner med sport och du har starka ben, då vet du hur du vrider flipen och för dig är det inte ett problem. Om lusten att lära sig ett akrobatiskt trick blev ditt första sportmål, och innan du inte utvecklade din kropp, måste du först svettas i gymmet för att stärka musklerna.

För de oförberedda är det viktigt att konsekvent gå igenom alla stadier, annars är risken hög att det första försöket att göra en somersault kommer att sluta mycket dåligt. Men du vill lära dig tricket och inte ligga på sjukhuset. För beredning är det nödvändigt att använda följande schema:

Bara när alla muskler kommer att tona, och benen är starka för att skjuta kroppen upp till önskad höjd, kan du gå till träning. Glöm inte att för att utföra en somersault behöver du en utbildad vestibulär apparat. Lär dig att starta ett rack eller gå på händerna.

Hur man lär sig att göra en somersault hemma: början av början

Träning av tricket för dem som har utvecklat muskler börjar med dagliga soluppgångar fram och tillbaka. Du måste lära dig rätt gruppering och skärpa varje rörelse till automatism: när kroppen kommer ihåg detta, blir det mycket lättare för dig att upprepa samma sak i luften.

För dem som hoppade över fysisk utbildning, minns vi somersaultens regler:

Somersaulten är gjort på ett liknande sätt, men från häftpositionen. Det är viktigt att runda ryggen och gruppera dig själv under träningen.

Hur man lär sig hur man gör en somersault?

Efter mastering av sommarresultaten måste du försiktigt börja prova flip-flops i luften, förlägga flera tjocka dukar eller mattor på golvet, om du är förlovad i salen. Tekniken är väldigt enkel:

Om du bara inte är en ärftlig akrobat av den berömda cirkusen är det osannolikt att du kommer att lyckas första gången. Men regelbundna försök leder dig till målet! Den bakre flipen utförs på samma sätt. Men somersault kommer att vara i motsatt riktning.

Hur lär man sig att göra en arabisk somersault?

Navigatörerna och alla som redan vet hur man lär sig att hoppa somersaults kallar den arabiska versionen det enklaste.

  1. Gå, passerar hopp från vänster och höger ben.
  2. Utför ett referenshopp medan du vrider kroppen 90 grader åt höger.
  3. Plocka upp benen bakom knäna - detta kommer att hjälpa till att utföra "rullning".
  4. Efter det är det nödvändigt att öppna och landa - det är viktigt att lära sig hur man gör det på tårna.

Eftersom det är mycket enkelt att lära sig att utföra en sida somersault är det enligt recensioner mycket enkelt att du kan prova det efter att ha behärskat de klassiska alternativen.