Hur bryr du sig om husky?

Husky är en hundras, vars omsorg inte är så komplicerad, vilket gör att den kan hållas i en lägenhet. I grund och botten måste du ta hand om hennes hår.

De blåögda norrländarnas ull är mycket tät, så det blir inte vått i regnet, såvida inte nedspolningen går. Lukten av Husky är inte, och det verkar bara om hunden blir våt.

Vård av norra skönheter

Det finns flera åsikter om vilken vård som behövs för huskyullen. Men alla faller ned på det faktum att det är bättre att använda en borste med en borst som inte bara kamar, men också rengör varje hår av ditt husdjur. Plus, med hjälp av denna typ av kam är ett bra sätt att göra en hundsmassage, vilket bidrar till att tillföra blod till huden.

Behöver fortfarande veta att den frodiga svansen på husky ska kamma när den ligger, så att det inte finns några smärtsamma förnimmelser. Och under höjning sker grooming två gånger om dagen.

Och vilken vård behöver du för huskyvalparna? När det gäller ull, bör barn vara försiktigare. Deras ull är väldigt mjuk. Därför är det ofta nödvändigt att kamma, så att det inte faller ner, och på det utvecklas inga halsband.

Med fem eller sex månader blir det lättare. Barnens ull är redan hårdare och tätare. Utseende hår visas. Och från det här ögonblicket kan du göra grooming en gång i veckan.

Rengör, bada, shrim

För att ha husky alltid i bra form, behöver du veta hur man ordentligt bryr sig om det. Till exempel kan du inte ofta bada honom - bara en gång om året. Och om hunden blir smutsig under en promenad, torka hennes tassar och hår med en fuktig svamp.

Om din fyrbenta vän sällan går ut för att visa sig, måste hans klor skäras varje vecka. Periodiskt är det nödvändigt att kontrollera öronen och rengöra dem med en bomullspinne doppad i varmt vatten eller väteperoxid.

På sommaren behöver man inte oroa sig för hur man sköter husky. De älskar solen, bara se till att hunden inte överhettar.