Sarah Jessica Parker och Cynthia Nixon besökte premiären av filmen "I Love You Stronger"

I helgen i New York, premiären till en ny film av Michael Patrick King, med titeln "I Love You Stronger". Förutom den legendariska manusförfattaren och regissören, som blev känd för sina verk i projekten "Sex and the City", var andra stjärnor av den sensationella serien och filmerna närvarande på showen. Detta blev känt tack vare ett publicerat foto, som hon placerat på sin Instagram-sida Cynthia Nixon.

Sarah Jessica Parker och Cynthia Nixon

Vi är fortfarande mycket vänliga

Att döma av fotot, som publicerades i det sociala nätverket, hölls premiären av tejpen i en mycket glad och vänlig atmosfär. Bilden presenterade Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Michael Patrick King och Bridget Everett. De fyra stod bredvid varandra och kramade och leende mot fotografen. Under fotografiet skrev Nixon följande ord:

"Jag är mycket glad att säga att kungen lyckades skapa ett annat mästerverk där en mycket intressant historia avslöjas. "Jag älskar dig mer" - det här är galet, roligt, upprörande, sexigt och en sådan riktig film! Jag är väldigt glad att jag på exemplet med denna band träffade mina kollegor och underbara vänner: Sarah Jessica Parker och, naturligtvis, Michael Patrick King. Vi är fortfarande mycket vänliga. Serierna och filmerna "Sex and the City" - det här är hela livet som jag skulle vilja leva igen. "
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Bridget Everett, Michael Patrick King

Varför Cynthia i detta inlägg kom ihåg bandet, som berättar om fyra flickvänner, ett stort antal cocktails Manhattan och en stad - är fortfarande oklart. Kanske flickvännen på detta sätt antydde att de kommer ihåg det här projektet med stor värme och beklagar mycket om omöjligheten att dra tillbaka uppföljaren.

Ett skott från serien "Sex and the City"
Läs också

Sarah Jessica Parker kränktes med Kim Cattrall

I september i år blev det känt att den tredje filmen "Sex and the City" inte kommer att bli, och felet var en av skådespelerskorna i den här legendariska fyra-Kim Cattrall som på skärmen reinkarnerade i Samantha. Efter att Kim slutligen bestämt sig för att vägra att delta i fortsättningen av den legendariska bilden tog inte bara projektets producenter och regissören, utan även Sarah Jessica Parker, armar mot henne. Hon anklagade Cattrall för feghet och vridning av fakta om den nya filmen.

Sarah Jessica Parker

Som svar gav Kim en stor intervju där hon berättade att huvudpunkten som hon vägrade att producera i filmen "Sex Big in City-3" är filmskapets negativa attityd och casten till henne. Det här är de ord som Kim sa om detta:

"Jag förstår inte varför nu uppstår frågan om min närvaro i ett nytt projekt om 4 flickvänner. Om det faktum att jag inte kommer att tas bort i "Sex Big City-3", sa jag till producenterna och för ett år sedan. För mig är detta projekt för stort ett test, vilket skjuts upp av ett stort negativt på min psyke och i det allmänna livet. Det manifesterar sig bokstavligt i allt: i förhållande till andra runt omkring mig, att jag bor i en annan stad och för skytte måste jag resa många kilometer, den totala frånvaron av personliga liv och den absolut likgiltighet som de andra tre skådespelerskorna med vilka jag ständigt spelar. Jag förstår att jag är 10 år äldre än dem, jag, till skillnad från dem, har inga barn och har i allmänhet helt olika intressen, men minst en grundläggande respekt och känsla av takt borde vara för mig? Det är på grund av detta att jag inte vill återvända till sitt företag och igen låtsas vara Samantha, som det har varit i många år. "
Kim Cattrall