Hur man ringer Slender?

En smal är ett spök av en ny generation eller så många anser en intrenet meme. De kallar honom en tunn man, men alla på grund av hans långa stature och fina figur. De särskiljande dragen hos denna varelse inkluderar långa armar, som kan omvandlas till tentaklar, pallor, brist på ansiktsdrag. Han är klädd i en klassisk svart kostym, vit skjorta och röd slips. Trots att bilden är fiktiv, med varje dag finns det fler bilder som bekräftar existensen av en Tunn person.

Hur man ringer Slender?

För närvarande finns det ingen möjlighet att 100% bekräfta att det finns en Tunn person, men trots det finns det flera sätt att ringa honom. Ritualen måste utföras på natten, när alla invånare sover, och ingenting kommer att störa. Ta 5 ark papper, en penna, en ficklampa, ett kort kort, lim, ett tunt tejp och ett bandage över dina ögon. Det är viktigt att ringa Manman Slender i ett flervåningshus, eftersom detta är en betydande del av ritualen . Klättra till översta våningen i byggnaden, men inte på taket. Se till att ingen går, slår på ficklampan och lägger ut papperet på golvet. I sin tur utför varje ark, enligt numreringen, vissa åtgärder:

  1. Rita ett träd, försök inte skapa ett mästerverk, det viktigaste är att klargöra det.
  2. Rita en persons ansikte, var noga med att ha en näsa, 2 ögon och en mun.
  3. Använd lim för att fästa kort på toppdräkten. Det är bäst att välja en jacka.
  4. Försök att skildra dig själv. Om du drar dåligt, oroa dig inte, det viktigaste är att det finns ett visst tecken på bilden. Till exempel, innan du ringer upp Slender, sätt på röda pärlor eller en hatt och var noga med att ange det på bilden. Detta är viktigt för att en Tunn person ska kunna skilja den som ringer.
  5. Rita huset där ritualen utförs. Observera att antalet våningar måste nödvändigtvis sammanfalla.

Nu, enligt numreringen av lakan, häng dem på lämpliga golv. Ta sedan hissen till översta våningen och sätt i tystnad i ca 30 minuter. När tiden har gått, gå ner igen på hissen och kontrollera statusen för bilderna. På löven med trädet måste man se galgen. Ansiktet, som visas på det andra arket, bör försvunna ögon, mun och näsa. Toppkartan kan förbli oförändrad eller den kommer att bytas ut, eller smutsig. Skivan med porträtten ska försvinna, eftersom det kommer att tas med en tunn man. I den sista ritningen av huset borde det finnas en anteckning, var exakt är Slenderman. Om det ligger på 5: e våningen, vänd dig inte om än. När du ser märket på andra våningen kan du vara säker på att den tunna personen vill bli körd för.

Hur man kallar Slender på eftermiddagen?

Denna ritual kan utföras inte bara under dagen, men också på natten. Det är viktigt att rummet är tyst och ingenting är distraherande. I badrummet i mörkret står du framför spegeln och rör dig inte i minst 5 minuter. Efter den svarta markören rita på spegeln den exakta bilden "NO EYES". Ljus sedan en match och ta den till spegeln, det måste finnas en bild av Slenderman. Om matchen inte tänds, vill den tunna personen inte göra kontakt.

Hur man ringer Slender på gatan?

En annan ritual som är vanlig i nätverket. Det är nödvändigt att driva det nära skogen, eftersom det är den här favoritplatsen för den Subtile Man. För att börja ceremonin, ta en bit svart duk, som liknar Slender suit. Gå ut på gatan, lägg tyggen på marken, stå på dina knän och säg:

"Slenderman, kom!"

Upprepa frasen flera gånger. Gå genast hem. Stå vid fönstret och se vad som hände. Om ritualen är framgångsrik, borde den tunna mannen visas. Att ringa smal i skogen är bättre med andra människor, eftersom det blir extra försäkring och stöd.