Avlastning dag efter binge äta

På några semester, när du träffar vänner, är magen ofta nöjd med en "fest". Det är svårt att föreställa sig hur man kan begränsa sig från att äta på sådana festliga dagar, särskilt när det finns många delikatesser på bordet. Men bara från sådan god mat, men mycket kaloriad mat, efteråt kan extra centimeter läggas till midjan, och pilen på vågorna kommer att gå av skalan. Dessutom finns det en känsla av obehag efter en finess, så avlastningsdagarna visas i denna period.

Avlastning dagar efter semestern är en kortsiktig ration, som bör begränsas till en uppsättning vissa produkter eller endast använda en ingrediens under hela dagen.

Sådan avlastning är väldigt användbar för att ordna efter semestern, eftersom det kommer att återställa de gamla formerna, förbättra hälsan, normalisera ämnesomsättningen, förbättra matsmältningsarbetet och även ta bort ackumulerade toxiner och toxiner från kroppen.

Typer av fastande dagar efter övermålning

Alla avlastningsdagar är indelade i två kategorier. Den första är gjord beroende på näringsämnen som råder i kosten: proteiner, kolhydrater och fetter. I detta fall rekommenderas konsumtion av kött, fisk, kockost, gräddfil, flingor, frukt och grönsaker.

Den andra kategorin är gjord beroende på vilken typ av produkter i den dagliga menyn. Du kan äta kött och fiskprodukter, soppor, godis, mjölk.

I regel innehåller festliga rätter mycket proteiner och fetter på grund av det som fördröjs i magen och smälts under lång tid, vilket ger en känsla av obehag och tyngd.

För att normalisera syrabasbalansen i kroppen, som kan övergå till den sura miljön efter övermålning, rekommenderas det konsumtion av äpplen, apelsiner, morötter, torkad frukt och selleri. Detta kommer att stödja den alkaliska miljön i kroppen och återställa syrabasbasen i tarmarna. Nutritionists rekommenderar att äta grönsaker och frukter i rå form, eftersom detta kommer att ta bort toxiner från kroppen och förbättra matsmältningen. En sådan metod för en fastande dag efter övermålning blir det bästa.

Avlastningsdag på kefir efter övermålning

Denna metod att organisera en fastande dag är ganska tuff, men mycket effektiv. På dagen för en sådan diet kan du konsumera två liter kefir och inte mer än 1,5 liter mineralvatten utan gaser.