Aptitretare för nyårsbord

På nyårsafton är många husmor oroliga över frågan: hur man förbereder läckra och originella till festmåltiden? Vi erbjuder dig några enkla och läckra recept för nybörjare till nyårsbordet.

Receptet på ett nyårsafton

ingredienser:

beredning

Ost gnids på en stor rivare. Krabba pinnar frigörs från förpackningen och skärs i små kuber. Vi tvätta tomaten, torka den torr och stryk den i små skivor. Vi skär det färskt grönska med en kniv. Blanda nu alla ingredienser i en salladsskål, krydda med majonnäs och blanda väl. Den resulterande blandningen läggs ut på marker, vi dekorerar ett lätt mellanmål med oliver och serverar det på nyårsbordet.

Varmt nyårs mat

ingredienser:

beredning

Ost väv på en rivare och dela den i 3 lika delar. Värm smör smör, häll i mjölet och rör snabbt för att förhindra att klumpar bildas. Häll gradvis i mjölken och när blandningen något tjocknar, ta av den från elden och kyla den. Därefter introducerar vi ett ägg och häller ut 2 delar riven ost och pinjenötter. Svampar bearbetas, strimlad skivor och skalade lökar är malda med semirings. Stek grönsakerna i en stekpanna med vegetabilisk olja i några minuter och lägg dem sedan i kammarna. Fyll sås med sås, strö med nötter och resterande ost. Vi bager nyår Julienne i en förvärmd ugn i 20 minuter och serverar det varmt.

Snack "Nytt år snöbollar"

ingredienser:

beredning

Squids rengörs, läggs i en panna med vatten, täcka med lock och koka 2 minuter över medium värme. Därefter svalka skaldjur och skär i kuber. Vi gör också ägget och koka dem hårt. Blanda sedan de beredda ingredienserna i en skål, tillsätt hackade fingröna lök, krydda med majonnäs och blanda noggrant. I en separat tallrik gnuggar vi osten på ett litet termo. Från den lagade massan gör vi små bollar, lägger dem i ost, lägger dem på en maträtt och serverar dem till bordet, dekorera med lök och oliver utan gropar.

Nyttårs Äggsmad

ingredienser:

beredning

Skinka, ost och skivor rågbröd skärs i cirklar med ett glas. Rädisa och tomater tvättas, torkas och finhackas. Nu smörjs varje brödskiva med smör, lägg skinken på toppen, sedan tomaten, ost och rädisa. De mottagna pyramiderna är fästa med spettar och vi spredde ett nytt nyårsmat på fatet, täckt med salladsblad.

Nyttårs snack "Snowman"

ingredienser:

beredning

Ägg kokar hårt, coolt och rent. Skär sedan försiktigt av topp och botten för bättre stabilitet. Med makaroner planterar vi ägg på varandra och bildar vår snögubbe. Morötterna koka, rena, skära i cirklar och fästa ovanifrån i form av ett lock. Från svartpeppar gör vi knappar och ögon, och från de återstående morötterna skär vi ut en tut. Vi dekorerar mellanmålet med persilja och serverar den till nyårsbordet.