Water Park Yamit 2000

Turister som kom till Israel under sommaren kommer att möta ett sådant väderfenomen som outhärdlig värme. När promenader i parkerna i skuggan av träden kommer sluta spara, bör du ta reda på vattentankens läge. Det finns många liknande anläggningar i landet som erbjuder en mängd olika tjänster till besökare, den näst största och en av de mest populära av dem är vattenparken Yamit 2000 eller Yamit Alpaim.

Vad erbjuder vattenparken Yamit 200?

Yamit 2000 ligger i utkanten av Holon . Besökare kommer att hitta ett brett utbud av vattenattraktioner och pooler, samt olika vattenrutschbanor och exklusiva områden. Men denna tjänst är inte begränsad till vattenparken - det finns utmärkta spa-, jacuzzi- och massagerum. För dem som älskar ångbastu, arbetar ryska och turkiska bad i vattenparken.

Vattenparken i Yamit 2000 upptar ett område på cirka 60 000 kvadratmeter, här kan du hitta några sevärdheter. De mest populära vattenrutschbanorna är:

Yamit 2000 uppskattas mycket av fans av extrema sorters underhållning, och även personer som söker exklusiv vila. I vattenparken finns mer än 15 typer av glidbanor, bland annat höghastighets, zigzag, spiral, vertikal med virvlar. På de sista besökarna går bara ner på uppblåsbara båtar. Dessutom kan du hoppa in i vattnet från en hög kulle, och för barn arbetar en separat pool med räddare. I spaet kan vuxna besöka terapeutiska bad, ett solarium eller prova lera packar.

Den enda nackdelen med vattenparken är de långa linjerna, som förekommer för lunchpaus, nästan till någon attraktion. De längsta strängarna av människor ligger nära de spektakulära vattenrutschbanorna. Därför är det bäst att komma till vattenparken tidigt på morgonen.

Förvaltningen av vattenparken såg till att på sitt territorium ständigt öppnades många kaféer, kiosker och till och med en liten restaurang. Det är förbjudet att få sprit till territoriet, som inte kan beställas på caféet och restaurangen.

Nära vattenparken Yamit 2000 finns en liten fri park där du kan sitta under träden, laga shish kebab och mata ankor, svanar i en lokal damm. Efter att ha besökt vattenparken bör du också besöka barnmuseet, som ligger i närheten.

Användbar information

Trots priserna är ett besök på vattenparken Yamit 2000 värt det. Priset för entrébiljetten är:

I vattenregistret kan du få ett kort för 10 besök för $ 191.

Vattenparken är öppen från söndag till torsdag från 8:00 till 11:00. På fredag ​​och lördag är arbetsplanen följande: från 8:00 till 18:00. Innan du besöker vattenparken är det lämpligt att ringa eller se information om arbetstiden på platsen. Före institutionen finns en stor parkeringsplats, samt en bekväm tillgång för dem som kommer med sina egna bilar.

Hur kommer man dit?

Vattenparken ligger i staden Holon på gatan. MifrasShlomo, 66. Du kan komma till denna stad från Tel Aviv med bussar i företaget "Dan".