Hotell i Eilat

Eilat är en av de viktigaste semesterorterna i Israel , som ligger vid Röda havet, så här från år till år strävar många turister från olika länder till att komma till. För att säkerställa att resenärer får plats med maximal komfort, finns det många Eilat-hotell i denna by, som tillhör olika kategorier av stjärnor och skiljer sig i levnadskostnaderna.

Eilat - 5-stjärnigt hotell

För turister som inte är begränsade i medel erbjuds de bästa hotellen i Eilat i 5-stjärniga kategorin. De erbjuder det bredaste utbudet av tjänster som erbjuds gästerna. Bland de mest kända boendealternativen kan du lista följande:

 1. Hotel Dan Eilat - dess karakteristiska funktion är närvaron av en lyxig pool, som omfattar kaskad vattenfall. Även här kan du köra en vattenrutschbana. Anhängare av en hälsosam livsstil kan besöka gym, squashbana eller spela tennis.
 2. Hotel Magic Palace - ligger i närheten av stranden, avståndet till det är bara 600 m.
 3. Hotel Dan Panorama Eilat - ett av alternativen som presenteras i Eilat hotell, den första kusten.

Israel, Eilat - 4-stjärniga hotell

För turister som bestämde sig för att besöka Israel , Röda havet, Eilat, 4-stjärniga hotell presenteras också i stor variation och erbjuder hög komfort. Bland de mest kända boendealternativen är följande:

 1. Isrotel Agamim ligger i stadens centrum.
 2. U Coral Beach Club är ett av de mest eftertraktade alternativen för de 4-stjärniga hotellen i Eilat, som ligger bara 600 meter från Coral Beach.
 3. Hotel Caesar Premier Eilat är ett av de bästa alternativen för hotell i Eilat 4 stjärnor. Dess funktion är en lyxig pool, utformad i form av en lagun, nära det finns en särskild terrass för solbadning.

Israel, Eilat - 3-stjärnigt hotell

En något mindre lista över tjänster jämfört med de dyraste hotellen erbjuder Eilat hotell 3 stjärnor, samtidigt som de ger den nödvändiga nivån av komfort. Bland de hotell som mest besökta av turister är följande:

 1. C-Hotel Eilat ligger inom gångavstånd från North Beach. Hotellet erbjuder ett komplett utbud av tjänster och underhållning, bland annat kan du lista: gym, massage, pool, bastu eller bastu.
 2. Astral Village är ett av de bästa alternativen för de tre-stjärniga Eilat hotellen (Israel), som ligger 700 m från North Beach och 10 minuter från Observatoriet under vattnet.
 3. Hotel Isrotel Riviera Club - erbjuder mysigt boende med ett eget utrustat pentry och en balkong.

Eilat Billiga Hotell

För de resenärer som föredrar att spara pengar och överväga budgetalternativ, är billiga Eilat (Israel) hotell klassificerade som 2 och 1 stjärna kategorier. Bland dem är följande:

 1. Motel Tsabar - ligger i närheten av stora attraktioner. Trots den låga kostnaden är rummen utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter.
 2. Hotel Arava Hostel - arrangeras av typ av vandrarhem och tillhör en av de budgetalternativ som representerar hotell i Eilat. Mycket nära det finns en välutrustad offentlig strand där du kan dyka.
 3. Hotel Classic Inn .