Trendiga ryggsäckar för tonåringar

Skoltid förpliktar föräldrarna att ta hand om inte bara form , brevpapper och läroböcker, utan också om en ryggsäck där allt detta kommer att vara bekvämt att bära. Om barnen i grundskolans ålder endast är intresserade av färgen och utskrifterna på detta tillbehör gör tonåringarna allvarliga krav på honom. Hur kan föräldrar hitta en kompromiss med en tonåring, först och främst för bekvämligheten av en ryggsäck? Vilka är kriterierna för att välja en modig ryggsäck för skolan som är viktig för tonåren? Vad styrs av valet? Låt oss försöka lista ut det.

Allmänna regler

Att välja ungdomsryggsäckar för tonåringar bör ta hänsyn till sådana kriterier som själva tillbehörets vikt, kvaliteten på de material som används för att skräddarsy och även utseendet. Låt oss börja med vikt.

Enligt gällande normer bör ryggsäckar för tonåringar (både pojkar och tjejer) fyllda med allt som behövs för skolgång inte väga mer än 10% av barnets kroppsvikt. Om din student till exempel väger 50 kg, ska den fyllda ryggsäcken väga högst fem kilo. Moderna skolbarn är tvungna att bära tunga läroböcker, många träningsböcker, sportskor och byta skor. Därför är föräldrarnas uppgift att välja snygga ryggsäckar för tonåringar, orientera dem till tillbehör med minimal vikt. Fördelen med ett brett spektrum av detta gör det möjligt.

Nästa nyans är bredden på detta tillbehör. I detta avseende strider praktiken och bekvämligheten inte emot högskolestudenternas preferenser. Branta ryggsäckar för tonåringar över 15 år borde vara breda och svagt platta, och för förstklassigare är det nödvändigt att välja smala och kompakta modeller. Remarna måste i sin tur vara breda, styva (mjuka kuddar på en styv botten är tillåtna) och justerbara. Eventuella kreativa och eleganta ryggsäckar för tonåringar ska ha flera kontor med olika kapacitet. Förutom de grundläggande avdelningarna för pedagogiskt material, fickor för en mobiltelefon, små flaskor vatten, kommer små saker inte att störa. När det gäller materialen är det bättre än syntetisk, impregnerad med en vattenavvisande förening, inget kan vara. Var uppmärksam på kvaliteten på färgämnet som används för att applicera utskrifter. Det kommer att vara förolämpande om den modiga ryggsäcken efter några dagar kommer att täckas med små sprickor.

Könsprioriteter

Ungdom är en period då pojkar och flickors preferenser är radikalt olika. Killar som monokroma mörka ryggsäckar utan onödig inredning. Vissa gymnasieelever tycker om att gå med en ryggsäck som pryds med inskriptioner (namn på favoritmusikgrupper, sportlag, bilmodeller etc.). För tonårsflickor är moderna ryggsäckar inte längre en banal skolväska, men ett snyggt tillbehör som bör harmonisera med formen och ytterkläderna. Som inredning använder unga damer ofta en mängd olika pendlar, nyckelringar, märken. De kan ändras i humöret. Ljusa färgade ryggsäckar med bilder av fe prinsessor, som var så populära i yngre skolåldern, tjejer är inte längre intresserade av tonåringar. Lugna färger och lakoniska former är valet av moderna modekvinnor.

Ska köpa en skolväska, var noga med att ta med en tonåring. Hans åsikt om att välja detta tillbehör är avgörande, för det är barnet, och inte du, varje dag att gå med en ryggsäck till skolan. Föräldrarnas rekommendationer och råd om kvaliteten och kostnaden för ryggsäcken kommer emellertid inte att störa. Det gemensamma valet låter dig köpa den bästa och fashionabla ryggsäcken, som både du och ditt barn kommer att vara nöjda med.

Förutom ryggsäckar är tonåringar väldigt populära med påsar över axlarna.