Design av små lägenheter

Med en utmaning kan du säga att en liten studio kan vara ganska och vacker och bekväm, men på samma mysiga. Det viktigaste är att närma sig frågan om dess registrering korrekt. I exempelvis Europa arbetar designers aktivt med mycket små lägenheter - studior, som är i stor efterfrågan bland personer med undermedelinkomst och studenter. Tänk på hur, med hjälp av designtrådar, skapa en trivsel i en liten studio lägenhet .

Design av en liten studio lägenhet

Den första och väldigt viktiga regeln när det gäller att skapa en liten studiolägenhet är naturligtvis en korrekt vald färgpalett. Färger rekommenderas att välja varma och ljusa eller kontraster. Golvöverdrag i ett färgfärgschema, detsamma gäller väggar och tak. Utformningen av en liten ettrumslägenhet görs bäst i minimalismens stil, till exempel, välja ett traditionellt interiör i japansk stil. Du kan inte ens föreställa dig hur mycket ledigt utrymme det kommer att bli om du kastar bort gamla saker. Undvik ackumulering av ett stort antal små saker i inredningen. Det är bättre att sätta stora föremål, men i mindre kvantiteter.

Rumsdesign alternativ

För att skapa en mysig design av en liten enrumslägenhet - använder studion stora saker som är bättre än små passformar inuti sådana rum som:

De plockar inte upp en bild av den övergripande situationen, även om de har stora dimensioner.

Kassera gardiner, använd bara ljusgardiner eller använd dem inte alls. Genom att skapa vardagsrumsdesign i en liten lägenhet, kan du helt överge gardinerna, ersätta dem med den ursprungliga inredningen av fönsterkontakten eller snygga och bekväma persienner. På det här sättet låter du solljuset fritt tränga in i din lilla studio-studio, vilket gör att du uppskattar fördelarna med dess design och därigenom visuellt ökar rummets gränser.

En viktig roll i utformningen av en liten enrumslägenhet är takhöjden. Ju mer denna parameter är, desto större är rummen att se ut. Och vad om taket är lågt? I det här fallet är erfarna designers som hanterar designen av en liten studio lägenhet också ett par knep. För det första finns det ingen kandelabra och tunga ljuskronor. För det andra måste takets färg bli gjort några toner lättare, färgen på väggarna.