Disney Barnfilmer - listan över de bästa

Varje generation har sina egna Disney-bästsäljare. Det är en tecknad film med spännande historier och roliga karaktärer som har varit älskade barn och vuxna i mer än ett decennium. Till exempel Mickeys mus eller den härliga anka Donald Duck. Värt av uppmärksamhet och utmärkelser, vilket i övrigt fick studion mycket, och spelfilmer. Så i listan över Disney-företagets bästa barnfilmer finns det bilder som inte bara skapade köer på kassakontor på alla biografer i världen, utan blev också världens biografens "guld" -fond.

Bäst barnfilmer producerat av Walt Disney

Vi föreslår att du blir bekant med listan över Walt Disneys bästa verk och hans team, rekommenderas för visning, både för barn och vuxna.

  1. Under 2007 såg världen en spännande berättelse om en ung tjej från tecknadvärlden, som av en slump av misstag bekantar sig med den vackra prinsen och blir kär i honom. Men denna händelse var inte en del av planen för den unga onda styvmornen och hon bestämde sig för att skicka den stackars sak till den enda platsen i hela universum där folk glömde vilken sant kärlek som är på moderna Manhattan. Denna film, med titeln "Enchanted", rekommenderas för barn över 12 år och helst i närvaro av vuxna.
  2. Skämt med magi kan sluta dåligt, den största hjälten i filmen "The Wizards Return: Alex vs Alex" blev övertygad om detta . Den unga trollkarlen införde en gammal trolldom, och nu är hennes väsen indelad i två motsatta halvor. Vad slutar den här historien, barn över 12 år lär sig, har sett filmen till slutet.
  3. Kommer att fortsätta listan över de bästa barnfilmerna av Walt Disney, en målning med titeln "Den bästa gåvan till jul." För att undvika att gå i skolan bestämde sig en liten flicka Ellie för att fylla hela södra Kalifornien med snö. För att göra detta, stal hon från Santa den magiska maskinen som kan styra vädret. Den onda och lurfulla väderkommentatorn hade dock egna planer för denna mirakelmaskin. Nu är uppgiften för Ellie och Santa att spara jul. Denna lärorika berättelse kommer att vara av intresse för barn över 6 år.
  4. En av de bästa barnfilmerna från Disney, med titeln "Five Superheroes", kommer att berätta om äventyr av modiga valpar, som var utrustade med super förmågor med Inspireans sista ring. Pojkar och flickor i åldrarna 8-14 år kommer att vara glada över filmens spännande plot.
  5. En underbar bild för en familjevänlig "julhistoria" - propaganda av sanna mänskliga värderingar, kommer att vara intressant för alla - vuxna och barn.