Ekologiska läderjackor med päls

Svåra frost eller tina - Kvinnors vinterjackor från miljöläder med päls klarar tillräckligt med väderbyten, medan utseendet på produkterna fortfarande är mycket framträdande. Ett smidigt och elastiskt material, vars struktur är en absolut imitation av naturläder, möjliggör en betydande expansion av tillverkarnas möjligheter och att behaga fashionistas med vackra saker till ett demokratiskt pris. Men om tanken att diversifiera din vinter garderob med en elegant och praktisk ny sak passar dig, föreslår vi omedelbart att bekanta dig med de främsta fördelarna med detta innovativa material och överväga de bästa modellerna av vinterkvinnors jackor från miljöläder med päls.

Ekofriendly: Vad är kärnan?

Ekologiskt läder i dess egenskaper är svårt att skilja från äkta läder och det är därför det är så älskat av fashionistas och designers. Denna läder är tillverkad enligt följande princip: Polyuretanskikt appliceras på bomullstyg genom metoden för filmbeläggning. Samtidigt är slutprodukten absolut säker för hälsan, eftersom den inte innehåller skadliga ämnen. Tack vare sådana egenskaper och låga priser hittade eminent couturiers och demokratiska märken omedelbart ekoKozhe värdig ansökan. Huvudsakligen används ersättaren för syning av övre vintern och demisäsongskläder.

Kvinnors vinterjackor av miljöläder med päls

Sortimentet av vinterjackor från ekologiskt läder är olika. Detta är en favorit med många dunjackor med ett topplager av "eko" -utbyte, dekorerad med päls. Sådana modeller ser bra ut på kvinnor i olika åldersgrupper och status. Samtidigt ger de sin ägare värme och komfort även i hård frost. Inte fina produkter av en sådan plan och i vård: varje dag smuts avlägsnas lätt med en fuktig trasa eller alkohollösning, och i slutet av säsongen ska dunjackan sättas i torr rengöring.

Andra modeller är värda uppmärksamhet. Till exempel är en lyxig vinterjacka av ekoskinn med rävpäls, utåt inte mycket sämre än en liknande modell av naturmaterial, men priset och livslängden trivs överraskande. Produkter av en sådan plan varierar i storlek, inre isolering, färg. Och närvaron av naturlig päls gör sitt utseende presenterbart och rikare.