Träna grodan

Idag finns det ett stort antal övningar som syftar till att träna olika muskelgrupper. Vår uppmärksamhet dras till träningsgrodan för skinkorna, benen och pressen. Olika variationer i träningen gör att du kan träna flera muskelgrupper på en gång, det viktigaste är att känna till körningstekniken med hänsyn till alla nyanser.

Övning groda för stretchning

Flickor som vill bli ägare av smala ben, bör vara uppmärksamma på övningar för stretching. "Groda" kommer dessutom att förbättra hållning , stärka press- och benmusklerna. Dessutom sträcker sig positivt på hälsan, vilket minskar risken för genitourära systemsjukdomar.

Hur man gör grodövningen för att sträcka benen:

  1. Ordna på alla fyra och börja flytta knäna från varandra tills det finns en rätt vinkel mellan låret och skenan. Skolbenet ska vara vinkelrätt mot golvet.
  2. Långsamt flytta bäckenet tillbaka och sänka dina underarmar mot golvet. I ryggen bör den maximala avböjningen vara.
  3. Fixera läget i en halv minut och återvänd till PI, och upprepa sedan övningen flera gånger.

För att stärka sträckningen kan du koppla solarnas sulor till varandra. Först blir det svårt att hålla dem bredvid varandra, så du kan be assistenten att hålla fötterna.

Övning groda för pressen

Denna övning är effektiv och med hjälp för en kort stund kan du bli av med fula veck på buken, ta musklerna i tonen och, om så önskas, uppnå lättnad. Övningsgroda använder alla musklerna i buken samtidigt, men den största belastningen är fortfarande på den raka muskeln. Utför träningen är i tre olika sätt, gör 20-30 repetitioner. För att få resultatet, bör varje pressning brinna.

Hur man utför en grodövning:

  1. Ta en horisontell position, sträcker dina ben framåt. Böj benen i knäna och späd sedan dem i sidorna, med fötterna anslutna till varandra.
  2. Dra dina fötter så hårt som möjligt så att dina ben så småningom bildar en rhombus. Händer korsade på underarmarna, så de stör inte.
  3. Håll nedre delen av ryggen på golvet. Exhaling, utföra vridning, lyfter överkroppen. Lås positionen.
  4. Inhalera, återgå långsamt till IP. Gör det nödvändiga antalet repetitioner.

Om du vill öka belastningen på de inre och yttre snedställda musklerna , gör du en vridning av kroppen, då det är en väg och sedan den andra.