Långa kjolar 2016

I 2016 blir långa kjolar alltmer ett obligatoriskt ämne i garderoben. Och även om ett sådant beslut ännu inte har vunnit relevans för alla, är utsikterna för ett sådant val väldigt bra. När allt kommer omkring betonar maxi-stilar alltid kvinnlighet, nåd, nåd och lätthet. En tjej i en lång kjol attraherar nödvändigtvis uppmärksamhet, särskilt en mans. Till skillnad från korta stilar, ger modeller i golvet någon bild ett mysterium och mysterium. Dessutom är de fashionabla långkjolarna 2016 representerade av ett stort sortiment, vilket gör det möjligt att göra ett bra val för varje smak och typ av utseende.

Snygga långa kjolar 2016

Innan vi slutar på populära stilar, är det värt att notera den fashionabla längden på kjolar 2016. Denna säsongsdesigners erbjuder radikala lösningar. Så fashionabla är produkter med något överdriven snitt över vristen eller modellen av extra maximal längd som täcker fingrarna. Samtidigt är valet av stilen i sig ganska tvetydigt. Enligt stylisterna, om din modell uppfyller de aktuella måtten av längd, blir det i alla fall en trend . Dessutom ligger olika samlingar i valet av färg. De långa kjolarna i 2016 är mer och mer populära i monokroma produkter i halvfärgade, kontrasterande och mättade färger. Samtidigt går strikta och klassiska skalor till bakgrunden. Svart, vit och fullfärg nyanser ser dock snygg ut i kombination med ljusa toner. Låt oss se, vad är de långa kjolarna i mode 2016?

Rak kjol med baskiska . I den nya säsongen föreslår konstruktörer att man ska framhäva sofistikering och återhållsamhet i bilden med hjälp av långa modeller av lakonisk rakskärning. Men att ett sådant val inte såg ut sig, var en snygg trim av sådana kjolar en intressant baskisk midja.

En lång kjol är solen i ränder . Om du letar efter ett alternativ som säkert kommer att uppmärksamma andra och fördela från publiken, tveka inte att bära en vacker flygande figur från satin, siden, häftklammer, kompletterad med en kontrastremsa. Samtidigt anses den diagonala och abstrakta riktningen av bilden vara modig.

Kjol av chiffong med kaskad frills . Om du sticker ut med hjälp av färg - inte din, betonar du originaliteten med vackra chiffongprodukter med lekfull dekoration. En kaskad av genomskinliga ruffar representeras av både liten och stor inredning. Sådana kjolar är exakt fallet när svartvita och reella gamut är mer relevanta än en ljus stil.