Att inte hitta den eftertraktade klänningen gick bruden under den nakna kransen

Så det är vad du behöver för att lösa problem!

Det är ingen hemlighet att tjejerna tänker igenom varje detalj i deras brudklänning, även om bekantskapet med den framtida brudgummen fortfarande inte har ägt rum. Tja, när den uppskattade dagen är markerad med ett rött fäst i kalendern, så är det för den perfekta bröllopsklänningen framtida brudar redo att rusa till världens kant, att bli tunn och gå till någon kompromiss (även med samvete) för att få det.

Därför fick historien om den 31-årige Monique Penberty (Monique Penberthy) från australiensiska Melbourne en sådan resonans. Nej, den här tjejen bröt inte alla skivor för priset på en klänning, färgval eller ovanligt snitt. När Monique misslyckades med att få sin bröllopsklänning, som hon drömde om, gick hon bara under kronan ... naken!

Även om det i det här fallet är värt att berätta om allt i ordning ... Det visar sig att med sin framtida fiance - 27 år gammal lastbilschaufför Rowan Monique träffades i november 2014 på Internet.

Älskarna hittade genast gemensamma intressen - hundens kärlek. Efter ett möte i det verkliga livet i mars 2015 tvivlade paret inte längre på sina känslor och ställde till och med ett datum för bröllopet - på Alla hjärtans dag nästa år.

Och ännu mer ville Monique och Rowan hålla ett bröllopsceremoni i temat te från "Alice in Wonderland"!

"Vi beställde en hall, utvalda vittnen och brudtärna och hyrde till och med en teman bestick," säger Monique Penberty, "men det största problemet för mig var valet av min drömklänning! Med tanke på särdragen i figuren (och monikens vikt är cirka 165 kg) spenderade jag flera månader på att söka, men ändå hittade jag den mest lämpliga kostnaden av elfenben ... "

Tyvärr, på alla älskares dag, misslyckades Monique och Rowan till att bli lagliga makar - på jubileumsdagen för flickan landade flickan på sjukhuset där hon fick en fruktansvärd diagnos - nekrotiserande fasciit.

Enligt symptomen sprider denna sällsynta hudsjukdom snabbt genom venerna och lymfkörtlarna, då blir huden skarr och börjar dö. I det här fallet handlade det inte om bröllopet, för det var inte känt om flickan skulle överleva eller inte.

För att försöka rädda Monique, fick läkarna sätta henne in i ett tillstånd av artificiell koma, och släcka sedan kirurgiskt av infektionen och avlägsna ruttna köttet.

I ett omedvetet tillstånd spenderade tjejen 31 dagar och 73 mer på sjukhussängen efter att hon vaknat.

Brudgummen hela tiden var i närheten och brydde sig om två av hennes fyrfotiga elever. Men så snart Monique lyckades komma på fötterna - var bröllopets fråga återigen det viktigaste på agendan. Tyvärr visade det sig att Monics mor hade avbrutit alla tidigare förberedelser av paret, och klänningen hade redan köpts av någon ...

Men när efter nästa långa sökning insåg bruden att hon inte kunde hitta en lämplig klänning för hennes figur, bestämde hon sig för ett desperat steg - att gifta sig i ett slöja!

"Av vad vi planerade hände ingenting," säger Monique. "Men efter det jag överlevde och mirakulöst överlevde, var det samma för mig." När hon först uppträdde naken före våra gäster blev hon förskräckt! Och så tittade jag omkring och insåg att alla le vid mig och klappade. Ett sådant stöd är att röra! "

Det är värt att notera, brudgummen bestämde sig också för att stödja sin älskade och i stället för en smart kostym svor han trohet mot en cylinder och en slips.

Intressant var, vid en open-air ceremoni, Monique och Rowan inbjudna av cirka hundra gäster ...

... men firade redan i företaget lite mer - ytterligare 600 personer drog upp för att stirra på det mest modiga paret i kärlek!