Topiary av sötsaker

Topiary - träd av lycka, nu är det ett modernt inrednings- och landskapselement som dekorerar rummet, kontoret, caféet; landets territorium. För tillverkning av topiary är olika material lämpliga: band , kaffebönor , havsskal, dekorativt papper, konstgjorda och naturliga växter etc. Vi erbjuder att göra en topiary av choklad med egna händer, som kan fungera som en underbar födelsedagspresent, Alla hjärtans dag, mu mars och andra personliga eller säsongssemester. MK hjälper dig att göra en topp med godis.

Master Class: Topiary of Candies

Du behöver:

Vi rekommenderar dig att välja sötsaker ganska platt. Förutom den presenterbara formen kan topiarius utstråla en utsökt doft, så det är lämpligt att välja ett myntband av godis. Buketter-topiary av sötsaker kommer inte bara dekorera rummet, men fyller rummet med den färska lukten av mynt.

making

  1. Bollen är klistrad med ett rött band. Pinnen sätts in i grytan och in i skummig form (du kan hälla en växt med alabaster). Från halva kartongen skärs den form som motsvarar den övre delen av blomkrukorna, är snyggt gängad på pinnen. En beredd boll läggs på toppen av pinnen.
  2. Godis limas med limpistol. För att exakt kunna utföra arbetet kan du använda pincett.
  3. På pappen som täcker krukorna är färgade dekorativa stenar fast. Krukan är dekorerad med ett satinband.

För att göra candy topiary kan du använda figurer av ljusa eller milda toner. När du skapade den här produkten var zadekorirovana bandsticka, som är fäst vid bollbasen.

För att dekorera blomkrukorna kan du också använda en färgad sisal, färdiga dekorativa element (blad, blommor, insekter, älvor, etc.).

Med lite pengar får du en perfekt present, om du visar lite tålamod. Och om du använder fantasi, kommer du att kunna komma och skapa ditt eget unika topiary!