Vad är varmare - en dunjacka eller en fårskinnsrock?

På kvällen på vintern börjar tjejer välja ytterkläder. Å ena sidan underlättar modern sortiment uppgiften för modekvinnor, å andra sidan gör det svårare. Vad ska man föredra på - en fårskinn eller en jacka, att det blir bättre att värma, kommer att ge mindre problem med att lämna?

Vinterjackor eller fårskinnsdrag: fördelar och nackdelar

Det ideala alternativet kan betraktas som en när du har råd med båda föremålen i din garderob. Men innan valet inte ska passera behöver du bara överväga alla fördelar och nackdelar med båda typerna av kläder.

Fördelar med dunjacka:

Den största nackdelen med dunjackan är svårigheten i vård. Många tjejer är bekanta med situationer när en vacker och älskad dunjacka "förlorar vikt" efter tvätt, fluffen rullar ner och upphör att uppfylla sin huvuduppgift. Förresten kan dunjackan inte skryta med ett solidt utseende, förutom det med undantag för dyra modeller.

Pros av fårskinnsdrag:

Nackdelar med fårskinnsdrag:

Fårskinn eller dunjacka - vad är bättre och varmare?

Således är båda alternativen lämpade för ryska vintern, så du måste styras av dina egna preferenser och också lita på stilen i sakerna i din garderob. Jag vill känna mig som en respektabel, fashionabel dam, till antydan om mitt välbefinnande - få en fårskinnsrock. I det kan du gå till jobbet, gå en promenad på helgerna för att handla eller parkera. För en sådan sak måste du hitta lämpliga skor på höga eller små klackar.

Om du vill betona din verksamhet, vigor, om din stil är fri och kreativ, är det bättre att köpa en snygg dunjacka . Förresten, de är ofta dekorerade med päls, intressanta tillbehör, så du kommer inte titta på det kuzso eller obemärkt.

Förresten, vissa tjejer, väljer vad man ska ha på vinteren en fårskinn eller en läderjacka, föredrar den senare på grund av enkelhetens omsorg och det ursprungliga utseendet.