Basic garderob från Evelina Khromchenko - fashionabla expertråd

Enligt TV-presentatören Evelina Khromchenko är god smak inte en given, utan det dagliga arbetet med sig själv. Den 45-åriga TV-presentatören visade att överensstämmelse med viktiga men enkla regler garanterar ett kompromisslöst utseende, för vilket det inte är nödvändigt att köpa nyheter från de senaste designersamlingarna. Vad är det, det ideala innehållet i skåp?

Fashion råd från Evelina Khromchenko - grundläggande garderob

Hennes namn finns i det prestigefyllda brittiska betyget The Fashion of Business 500, som presenterar människorna som påverkar världsmode. Hon tänder upp talanger på Rysslands kattrutter, leder modeprojekt, har tid att läsa föreläsningar vid Moskva State University och 25 element av grundläggande garderob från Evelina Khromchenko har blivit ett supertips för miljontals tjejer. Berörda av ljusa färger, pajetok, överdimensionell inredning och komplicerad skärning gör det möjligt att använda den unika formeln för att skapa vardagliga och eleganta ensembler som är relevanta i alla situationer.

Enkel garderob för en kvinna från Evelina Khromchenko

Att ge företräde åt varumärken följer blint nya trender och spenderar onödigt stora summor på kläder - inte riktigt, för att uttrycka det mildt, rimligt, tror modeexperten. Tillgänglig för varje grundläggande kvinnlig garderob från den ojämförliga Evelina Khromchenko - praktiska, diskreta men mycket snygga saker, som perfekt kombinerar i aktuella bågar:

 1. Dubbelhårig kappa . Även med tanke på mångsidigheten i svart är det värt att skaffa en modell av neutral sandfärg, gjord av kvalitetskashmir eller tätt ulltyg.
 2. Trench . Detta ytterplagg kompletterar både vardagliga och gata- och kontorsbilder. Khromchenko föredrar modeller av svart eller olivfärg.
 3. Kofta / lång tröja . Valet av färger kan variera från mjölkiga nyanser till klassiskt svart.
 4. Blus med korta ärmar . Vit, ljus beige, mjölkaktig, pulverformig eller pastellblå, men monofonisk, utan dekor och med rund halsringning!
 5. Vit T-shirt . En banal tröja, bakom vilken smeknamnet "alkoholist" är fast, kommer att komplettera bågen med jeans, en rak kjol av medellängd och även med klassiska byxor i kombination med en jacka.
 6. Blus med långa ärmar . En vitvit modell, som liknar en vanlig herrskjorta, är en masthev.
 7. Långärmad väst . Det klassiska havsutskriften i svart eller mörkblå version ser lämplig ut i gata och affärsbilder.
 8. Byxa . En oumbärlig egenskap, lämplig för både arbete och en social händelse.
 9. Jeans . Hromchenko valde skinn för sig själv, men varje tjej bör styras av typen av hennes figur . Den universella färgen är klassisk mörkblå.
 10. Klädväska . En modell med medelstort mörkgrå, dämpad blå eller svart med minimal inredning är ett oumbärligt inslag i garderoben. Med hjälp av tillbehör och skor är klänningen lätt att konvertera från vardagliga till högtidliga.
 11. Cocktail klänning . Mörk, precis under eller över knäet, med genomskinliga insatser, elegant bälte - en enkel lösning för att hänga med vänner och en företagsfest.
 12. En penna kjol . Huvudvalskriterierna är dyra kostymtyg, svart färg och en perfekt passform.

Krav på skodon och tillbehörsikonstil skjuter högt. Billiga konstgjorda material, vulgära glans och placer stenar är uteslutna! Grundkomponenterna i en universell garderob är:

Base garderob för vintern från Evelina Khromchenko

Sunt förnuft antyder att i frostigt väderljus bör kläder ersättas med varmare kläder. Abstrakt från pretentiöshet, unconventionality och originalitet, innehåller vinterbasiska garderoben från Evelina Khromchenko kostymer av varmt tyg, stickade tröjor, rakade ullbyxor, en päls eller en päls, pälsstövade stövlar, en stickad hatt och en scarf.

Enkel garderob för sommaren från Evelina Khromchenko

Kläderna i sommarsäsongen när det gäller färgintervall har inga nyanser, men tygerna ska vara så lätta, bekväma, andningsbara. I den grundläggande garderoben från Evelina Khromchenko för sommaren ingår en klänning eller klänning, de finaste blusarna, t-shirtsna, shortsna, kjolarna och jeansna. Du behöver öppna sandaler, ballettflakor och sneakers och från tillbehör - glasögon och en påse med lång rem.

Evelina Khromchenko - grundläggande garderob för feta kvinnor

Överdviktsexpertmodell tar inte hänsyn till tillfället för att klä sig i hoodies. Snygg grundläggande garderob från Evelina Khromchenko för kvinnor är nästan samma som rekommenderas för smala damer. Samma lugna ton, raka linjer och brist på besatthet. Gör inte med ägarna av magnifika former utan korrigeringsunderkläder och dragkedjor.

Flickans grundläggande garderob från Evelina Khromchenko

Den unga åldern breddar något möjligheterna att skapa attraktiva ensembler. Vilka är de grundläggande sakerna i garderobspiken Evelina Khromchenko anser vara obligatoriska? Förutom ovanstående är det en svart turtleneck, en monterad jacka, smala ljusa jeans. Du kan inte göra utan ljusa tillbehör som uppdaterar bilden och gör den uttrycksfull, minnesvärd, individuell.

Basic garderob för män från Evelina Khromchenko

Representanter för det motsatta könet har något att lära av en expertkvinna. I den grundläggande garderoben av män från Evelina Khromchenko bör man gå in i den genomsnittliga längden på grävningen, sitta på figursjackan, vit skjorta , blå eller svart jeans, svart läderskor, polo och några T-shirts. Att ha grundläggande saker i garderoben från Evelina Khromchenko, att kombinera dem, skapa faktiska bågar, är lätt.

Huruvida Evelina Khromchenkos råd kommer att bidra till att skapa en grundläggande garderob som kommer att rädda det eviga problemet med "vad man ska bära?" Beroende på lust, känsla av proportioner och smak. Miljoner kvinnor och män, inspirerade av stilikonens rekommendationer, lyssnade på elementära men extremt effektiva råd som heter "Evelines" och njuter av de uppenbara förändringarna för andra!