Torri DeVito och Paul Wesley

Under 2007 mötte filmen "Winter Dead" de talentfulla amerikanska skådespelarna Torri DeVito och Paul Wesley. Denna bekännelse växte gradvis till vänskap, och snart också i hemliga besök, som paret gömde på alla möjliga sätt från den nyfikna publiken. Dessutom informerade aktörerna inte omedelbart pressen om deras äktenskap i april 2011. Sant, "... och de levde lyckligt någonsin", tyvärr inte om dessa Hollywood-stjärnor.

Bröllopet till Torri DeVito och Paul Wesley - hur började det hela?

Visst visste fansen att dessa två länge har haft speciella känslor för varandra. Någon trodde att det här förhållandet inte är länge, någon - det kommer ibland att visas som barn. Hur gladde fansen när Torrie-bilder uppträdde på World Wide Web, vars ringfinger smyckade ringen med en massiv gul diamant. Var det ett bröllop, men hur och när?

Det visar sig att allt var så hemligt att bara närmaste släktingar och vänner av skådespelarna blev inbjudna till bröllopseremonin i New York. Dessutom, även efter en tid i nätverket fanns det inga bilder på ett lyxigt bröllop. Vad kan jag säga, men inte alla offentliga människor vill dela så intimt och personligt.

Ett år efter att älskarna bytte löften före altaret, såg de i paparazzi på en romantisk promenad i Frankrike år 2012. Många trodde att nygifta hade ordnat en smekmånad .

Wesley och DeVito var en av de få paren i Hollywood, mellan vilka det inte fanns några konflikter och absurda situationer som skulle diskuteras aktivt av pressen. Dessutom älskade Paulus hans utvalda så mycket att han till och med uttryckte ett ord framför Tori. Så under den tredje säsongen av "The Vampire Diaries" fick hon en episodisk roll i serien.

Och Torri är inte en av de kvinnorna som kommer att bli avundsjuk på sin hälsa för varje tjej. När man tittar på Wesley och Dobrevs passionerade kyssar, skulle någon hustru vara förvirrad, rasande och hemma skulle ordna en bra familjeuppställning, men med Torrey och Paul var allting tvärtom.

Läs också

Varför delade och skilde Torri DeVito och Paul Wesley sig?

I juli 2013 sade skådespelarens talesman att Paul Wesley och Torrey DeVito skiljas, men orsaken till skilsmässan nämndes aldrig. Jag kommer inte att gissa, vilket ledde till att aktörerna bestämde sig för att lämna, men det nämndes i pressen att de tidigare älskarna divergerar utan att ladda varandra med anklagelser. De är fortfarande goda vänner.