Vätska för avlägsnande av lack

Skönhet är först och främst hälsa, och det är naturligt att naglar, som hävdar att vara välskötta och vackra, ska vara friska, glänsande och ha en slät färg.

Men idag kan sällsynta guldblommor helt hävda den här titeln, eftersom den konstanta lackeringen, akryluppbyggnaden och avlägsnandet av dessa medel väsentligt skadar deras hälsa.

Komposition av vätska för avlägsnande av lack

Låt oss titta på vätskans sammansättning för att ta bort lack idag är mest acceptabelt.

Med aceton eller utan?

Tidigare var vätskan för att avlägsna lack en utspädd aceton, vilket är skadligt, men idag är det lyckligtvis ganska mycket pengar som antingen inte innehåller aceton alls eller i minimala kvantiteter. Emellertid kan acetonutbytet inte kallas giftfritt, och därför är den enda vinsten som du får med användning av bezasetonvätska för att ta bort lack, avsaknaden av en specifik lukt.

Om sammansättningen av metyletylketonen kan man säga att den är lika med aceton i toxicitet. Om nagellackborttagaren består av etylacetat eller amylacetat är detta mer föredraget eftersom dessa lösningsmedel är mjukare. Tiden att ta bort lacken med hjälp av dem kommer att behöva mer, men naglarna kommer att förbli mer hälsosamma.

Med tillsatser eller utan?

Produktionen av en vätska för att ta bort lacken står inte stilla, och därför kan vi idag se flaskor med inskriptionerna: "med ett extrakt av kamomill ", "med vitaminerna E, B, A" etc. Naturligtvis kan alla dessa tillsatser inte kompensera för den skada som orsakar naglar lösningsmedel, och de kan uppfattas som psykologiskt stöd och hjälper till att övertyga om att det använda läkemedlet inte är mycket giftigt och skadligt.

Den bästa nagellackborttagaren

Många tjejer var övertygade mer än en gång på förekomsten av många andra kosmetiska produkter som professionella linjer är mer effektiva och kvalitativa än massmarknader. Därför är det bättre att stoppa valet på en professionell nagellackfjernare.

På detta område har CND visat sitt värde. Det producerar olika produkter för naglar, inklusive flytande för att avlägsna lackbeläggning. Den stora kapaciteten sparar pengar, men det är lämpligt att köpa en dispenser för en lakvätska, som kan köpas mot en avgift.

Du kan också köpa en professionell nagellackfjernare från American Beauty International - Quicklix ABI. Den har en rosa nyans och innehåller inte aceton.

I den professionella linjen i företaget OPI finns det också 3 typer av flytande för att ta bort lack:

Vätskor för att ta bort lack från OPI innehåller inte aceton.