Sallad «Obzhorka» med kakor

"Glutton" med crackers - bara en ojämförlig och fenomenal sallad. Han har många sorter och tolkningar av preparatet. Den kan köttas med kött och luta, med absolut några produkter som du har i kylskåpet. Men huvudvillkoret - närvaron av crackers, oavsett vad - med korv, svamp, köttfärs. Hur som helst, i slutändan får du en vansinnigt utsökt maträtt! Låt oss titta på några ursprungliga recept för beredning av "Objorka" -sallad med croutoner, och du kommer att välja den mest lämpliga för dig själv.


Receptet på sallad «Obzhorka» med Kirishi

ingredienser:

beredning

Hur man gör en sallad "Obzhorka"? Till att börja med tar vi svamp, min, skärs i tunna skivor och stekar i vegetabilisk olja tills den är kokt. Ägg koka hårt kokt, rengjort av skal. Lök rengörs och blötläggs i 30 minuter i vatten. Haka sedan de små kuberna kokt korv, ägg och lök. Alla beredda ingredienser blandas i en salladsskål, lägg till smulor och klä salat med majonnäs. Blanda noggrant och vid behov - tillsätt salt. Vi lägger den färdiga salladen "Objorka" med kirishkami i kylskåpet i ca 30 minuter (men inte mer), så att den är ordentligt blöt. Innan du serverar, dekorera skålen med finhackade gröna lök, salladsblad och tomatskivor.

Sallad "Obzhorka" med rökt kyckling och rusks

Det finns många recept för att göra sallad "Obzhorka". Låt oss överväga hur du gör denna sallad med kyckling snabbt, enkelt och ganska billigt.

ingredienser:

beredning

Först tar vi det röda kycklingbröstet, skar försiktigt köttet från benen och skär sedan i små kuber. Vidare mina morötter, vi städar, vi torkar med en handduk och vi gnuggar på en stor rivare. Vi tar en stekpanna, häll lite vegetabilisk olja och steka morötterna till en guldfärg i ca 15 minuter. Lägg sedan in den i en tallrik och kyla den. Och vid den här tiden skär vi vitt bröd eller en loaf med jämn kuber och steker i en förvärmd panna före utseendet på en krispig, aptitretande skorpa. Ta bort färdiga croutoner från plattan och kyla. Ta sedan osten, helst hårda sorter, och gnid den på en stor rivare. Skölj lövbladet i kallt vatten, torra och smidigt spridda på maträtten. I salladsskålen sätter vi alla beredda ingredienser, förutom kakor och blandar. Sedan krydda med majonnäs och lägg ut på en maträtt inredd med löv. Strax före servering, strö över croutons och dekorera med persilja, dill.

Sallad "Obzhorka" med kött och kex

ingredienser:

beredning

Lök och morötter skärs i smala remsor och stekas över låg värme. Häll de saltade gurkorna och demontera det kokta köttet. Blanda i en salladskål stekt grönsaker, nötkött, gurkor. All den bra blandningen, salt, peppar till smak. Vi fyller den tillagade salladen med majonnäs, låt den brygga i 30 minuter och strö med hackade örter och croutons omedelbart före servering.