Korta byxor - vem ska de, vad man ska ha på sig, hur man skapar moderna bilder?

Retur mode till förkortade byxor antyder att retro säkert leder världen podium. Style 80-taxibilar, om du vill vara i en trend i vår och sommar - hämta ett par sådana saker från något material, det är läder, denim, corduroy, bomull, kostym eller sammet, och experimentera med bilder.

Korta byxor 2018

Monokrom och svart svart korta byxor, beroende på stil och tyg, - val för alla tillfällen. Starka klassiker är ett utmärkt alternativ för kontoret, nyfångade culetter, fläckar och produkter med flätor, flänsar och ränder från trendmaterial med designdekor och glitter - en utmärkt bas för en semester. Alltid respektabel: läder och mocka modeller, grann och avslappnad look: biker pojkvänner och smalare "cigaretter". Populära mönster: en tunn och bred remsa, en skotsk bur och en kråka fot, ärtor och blommönster, broderier och kontrastföremål på sidorna.

Vilken färg är de korta byxorna i hög efterfrågan bland damer som tittar på mode? På toppen av populariteten, inte bara universella svarta och vita byxor, utan också saker i rika toner av rött, grönt, blått, gult, brunt och khaki. Jeans i alla nyanser av katten, ljusgrå och kaffeprodukter, förkortade pastellbyxor i blått, beige, mjölkvit och päronfärgade toner.

Kvinnors korta byxor

Trendförkortade byxor för kvinnor har engelsk längd 7/8, 3/4, 1 cm över skoens baksida, betraktad office och capri, och en mängd olika modeller kan tillfredsställa även mycket förfinade smaker. Under snygga kjolbyxor, brett och fläckat, en smal och klassisk snitt. Mega hits - retro elefanter med lapels under byxan och skydd i midjan, breda byxor på olika manschetter och strängar.

Förutom enfärgslösningar är korta byxor med designer inredning intressanta i form av:

Korta klassiska byxor

Konsekvent i den engelska kvinnans dräktens anda har de förkortade klassiska byxorna en jämn, platt eller något snäv skärning, sys av kvalitetsmonotona material eller tyger med traditionella geometriska färger. Dessa är de bästa alternativen för att skapa unika affärsbågar, eftersom de maximala tillåtna dekorationerna i sådana byxor är pilar, nedre lapel och midjeband för att markera midjan. Godtagbara färger i kontorsstil: grå, vit, svart, blå och mörkbrun.

Korta klassiska byxor

Stora korta byxor

Ledande couturiers tror att enfärgs korta breda byxor med direkt stil kommer att medföra den efterlängtade sorten i vardagen, även för de kvinnor som har strikt klädkod hos företaget. Sys från säsongens favoriter - sammet och panbarhat, siden och satin, med originala ornament, blir de en utmärkt bas för kvällsbyxor. Mods, som föredrar fullständig komfort, erbjuds "bananer" av äkta läder och jeans med veck från midjan. På sommaren är oumbärliga lösa korta byxor och tryckta lösningar av linne eller bomull.

Stora korta byxor

Korta byxor av culottes

Presenteras i alla samlingar av de ledande modehusen, korta byxor som liknar en kjol, helt fri platt eller flakad nedåt - otänkbara ledare för vårsäsongen 2018. Vad är trenden?

  1. Ovanliga culottor med lukt och ett tunt bälte som betonar höftlinjen, byxorna på en tight coquette där huvudflaren börjar från höften.
  1. Förkortade asymmetriska byxor, veckade och klassiker av genren från Chanel.
  1. Kjolbyxor med pilar och med en bred gummerad eller quiltad bälte, som fördelar midjan fördelaktigt.

Förkortade byxor

Den här säsongsmästaren har - korta byxor flög ihop på en gång två retroslag: fläcken på 70-talet och den korta längden på 80-talet. Modemakers som är vana att se ut som den sista squeak kommer inte att misstas om de uppmärksammar läderversioner av pincers från höften, byxor med flounces och ruffles, där flared snitt kommer från knäet och mångsidiga jeansflare. Nyheten från haute couture är snygg capri och culottes i en rik palett, korta byxor av glansigt täta och tunna tyger, perfekt anpassade för att skapa många variationer av smart casual look.

Förkortade byxor

Korta byxor med hög midja

I stället för trenden under de senaste åren med låg landning kom kvinnors korta byxor med hög midja, som är visuellt smala och lämpliga för vilken hud som helst. I plana och smala modeller lägger en överdriven landning visuellt tillväxt och slimhet och i breda byxor, fläckar och culottes kan man inte bara skapa accent i midjan utan även ta bort de små fel i kroppen, dölja de frodiga höfterna eller benens fullhet. Klassiker med hög passform, både i kylan och på sommaren - det optimala och mångsidiga valet för kontoret med strikta regler för utseende.

Korta byxor med hög midja

Korta byxor med ränder

Modernt mode kännetecknas av dess demokratiska karaktär, och korta svarta byxor med kontrasterande sidoväggar har länge gått bortom de grundläggande sakerna i sport-chic. Raka byxor med ränder i den nya säsongen kommer att vara ett utmärkt element för att skapa olika experimentella bilder av urban chic, och i eleganta modeller föreslog ledande modedesigner att de skulle ersätta traditionella färgade insatser med små eller medelstora flounces som ligger både strängt på sidorna och framåtriktad.

Korta byxor med ränder

Korta byxor för feta kvinnor

Vem bestämde sig för att fläcka lös och raka stympade byxor inte passar de vackra skönheterna? Om du skickar upp toppen, kan du få en unik och vacker bild, lika lämplig för att gå ut och vardagligt. Stylister rekommenderar:

Snygg kommer att vara flera lager "outfits", där skjortor eller turtlenecks kombineras för volumetriska tröja, halvwolves, jackor, västar och jackor samt korta byxor av både en jämn klassisk och flared cut. Modeexperter rekommenderar inte kvinnor med eleganta former att bära "elefanter" och byxor i kombination med en tät topp, gjutna inuti byxor.

Vad ska du ha på korta byxor?

Att svara på frågan om vad man ska ha på sig korta byxor erbjuder stillovgivarna många variationer från samma typ av strikta och eleganta kostymer till ensemblor av haklappar och kortbyxor. Utmärkta element för att skapa lågsäsongsbilder med korta byxor kommer att vara turtlenecks och blusar under jackor-coho, piloter och bomber, halvrockar och ytterkläder av auto damer. De ligger inte långt efter mångsidiga jackor, craps och ponchos, tröjor och tredimensionella stickade och stickade tröjor.

På vintern kombineras värmda förkortade byxor perfekt med jackor, pälsrockar, fårskinnsrockar och korta lager, både långa, midi och mini. Våren och sommaren är fulla av olika, vilket gör att unga och smala skönheter kan användas till djärva kombinationer, till exempel byxor, topp och haklett, kvinnor i vuxen ålder - passar i chic fransk stil, som kombinerar vackra T-shirts och blusar, jackor och sommarbomber med kyuloter och utsvängd.

Bilder med korta byxor

Alltid vacker urbana chic: snygga korta byxor av olika stilar och harmoniskt matchade andra delar av hela ensemblet. Så, till kyulotam och flared modeller, beroende på kompositionen, passa blusar, T-shirts, toppar, klädda i byxor eller lägga på dem. Tröja flanell, överdimensionerad och med hals i höfterna, båda med långa ärmar, och slår lösningar utan ärmar. Sommar haute couture bilder: byxor med klänningar och blusar med baskiska.

Framtida höst blir inte tråkig, även i gråtoner, om du plockar upp en kort jacka eller en militär stiljacka eller en dubbelbröst eller singelbröst päls med en nedre krage upp till mitten av skaftet till de korta klassiska byxorna du vill. Torka samtidigt bilden med ljusa och originella tillbehör i form av en non-trivial väska och en modern scarf. Presentable - allt i huden eller i en färg, intressanta flerskiktiga bågar i grunge stil och glamourgrunge: läderförkortade byxor, som en tröja och en scoop eller en "pilot".

Vilken typ av skor ska du ha på korta byxor?

Oavsett stil och klippa, förkortade byxor med skor enligt stylister - de bästa harmoniska kombinationerna under hösten-vintern. Beroende på syftet med den valda bilden med sådana byxor, kombineras alla skor från sofistikerad retro på snören och klackarna till gata och militära stövlar. Under läderens "cigaretter" och mångsidiga jeans säsongstrender kostym: Kosacker, landskor med cowboy socka.

Modiga bilder med korta byxor

Den demokratiska karaktären hos de ledande modetrenderna är bra eftersom ingen förbjuder att skapa egna unika bilder och experimentera med element av en vanlig lök. Därför bär du bekvämt bekväma skor på dig med korta byxor: Hjälmade skor, praktiska oxfordycken och slipsar, sneakers och sneakers, långhåriga sandaler eller plattform och kil, även med strumpor och hög bindning på benet. Det enda kriteriet är den övergripande harmonin i det resulterande ensemblet, där varje element betonar attraktiviteten så mycket som möjligt och i det hela taget tillåter en att se hundra procent.

Snygga bågar med korta byxor

Vem är de korta byxorna?

Snygga korta byxor 3/4 är perfekta för smala och långa kvinnor i mode, medelålders skönheter, bättre att titta på sig själva modeller av kontorslängd 7/8 eller chinoses. Dessa lösningar är i harmoni med höghåriga skor, bekväm kil och plattform, liknande kombinationer är visuellt smala och förlänger tillväxten. För låga kvinnor och tjejer är det enligt stilisterna värt att uppmärksamma kortslutna byxor med uppblåst midja, men om du gillar krokar eller fläckar, måste du hitta rätt tillbehör, harmonisk topp och skor.

Ägare av lyxiga former av stillovgivare rekommenderar inte att man väljer förlorade byxor och en underskattad midja, och det är bättre att föredra en lakonisk skärning med minsta ornament. Raka och smala lösningar, byxor på en kuvert eller en kjolbyxa i kombination med en gratis överdel eller en byxa är ett perfekt alternativ för många tillfällen, både i dagliga rutiner och på kvälls och semester "outfits".

Korta byxor som grund för modebilden