Var ska man lära känna en rik man?

Psykologer har länge etablerat att en tydlig formulering av deras önskemål främjar deras snabba genomförande. Denna regel fungerar också när du letar efter en själsfrände. Deklarera universum "Jag vill bekanta mig med en rik man", du ökar redan chansen att möta en person, en av de viktigaste fördelarna med att bli rikedom. Men det skulle vara trevligt att hjälpa kosmos i uppfyllandet av ens egna önskningar. Idag ska vi prata om var och hur man ska lära känna en rik man.

Börja med uppdraget, var förberedd för det faktum att du måste spendera lite pengar. Även lotterikartor delas inte ut gratis.

1. I ett café eller restaurang.

Till exempel i de som ligger i dyra hotell. Det är inte nödvändigt att komma dit på kvällen, frukosttid eller affärslunch har sina plusser. Först kommer det att finnas långt färre jägare runt i all sin ära. Och för det andra kommer mannen inte att anpassas till enkla bekanta.

2. I en dyr butik. Ши Cши Cшиши Cшиши C C Cшиши C C C C Cшиши Cшиши C C C Cшиши C C Cши C C

3. I teatern eller på en konsert. Naturligtvis måste du köpa bra biljetter, och vid pauset, fortsätt till baren för att beställa ett glas champagne. Men det finns alltid ett tillfälle för konversation. Ett viktigt villkor: du måste förstå produktionen för att kunna stödja konversationen som har börjat.

4. I kasinot eller på tävlingarna. Det är självklart att en kvinna, som ligger i mitten av en man som är upphetsad av passion, börjar sända feromoner som lockar uppmärksamhet.

5. På en tennisbana eller en golfbana. En man kommer säkert uppskatta ditt intresse för sport och det faktum att du är knuten till honom, minst en gemensam hobby.

6. På skidorterna. Ett bra ställe att träffa människor, där det alltid finns gemensamma intressen, där glans av ögon och rodnad på kinderna kommer att vara oavsett innehållet i kosmetiska väskan.

7. På Internet. Avvisa inte denna enkla, men beprövade metod för dating. Många välbärgade män tvekar inte att titta igenom annonserna "bli bekanta", ju mer att en ärlig indikation "med de rika" i det här fallet bara kommer att vara ett tecken på att du både vet vad du vill ha. Och förmågan att formulera problemrika män uppskattar som ingen annan.