Pomegranatsås Narsharab

Idag ska vi prata om hur man gör och vad man ska äta äkta granatäpplesås narsharab, och vi kommer att erbjuda recept för att laga olika köttstycken med denna kryddiga ingrediens.

Pomegranatsås narsharab - recept

ingredienser:

beredning

Häll granatäpplen frö i kastrullen, lämna dem över medium värme tills de börjar mjuka, omrörning. Därefter börja gnugga spannmålen med en skorpa för potatismos. När all saft kommer ut, spänn det väl, pressa det genom sikten. Tårta kan kastas bort, och tillsätt juice med dina favorit kryddor, en nypa salt och socker. Även om den ursprungliga narsharaben vanligtvis inte kryddat med kryddor är det bara en fråga om smak. Låt saften koka i en timme eller tills den tjocknar till konsistensen av flytande gräddfil .

Nu vet du hur man gör rätt granatäpplesås narsharab och sedan berätta hur den kan användas med exemplet på två underbara recept.

Anka i granatsäppelsås narsharab

ingredienser:

beredning

Klipp filéerna i kuber, lök - tunna halvringar. Smaka köttet, tillsätt löken och koka i ytterligare 5 minuter. Häll köttet över narsharab, fortsätt att simra under det stängda locket i ytterligare några minuter. Vid detta tillfälle kan köttet överföras till kastrullen. Tillsätt peppar av peppar, salt och tillsätt ett glas vatten. Koka i 10 minuter, häll hälften av det gröna grönsaken och stäng av elden. Köttet är nästan klart, låt det brygga. Duckfiléer och lök är karamellfärgade och förblir saftiga, eftersom de förberedde sig inte länge.

Nötkött i granatäpplesås narsharab

ingredienser:

beredning

Skölj nötköttet under rinnande vatten och torka det med en pappershandduk, skär köttet i kuber 2 cm bred.

Sprid biffen i en skål och häll över narsharaben, blanda allt och lämna för att marinera i ett par timmar.

Häll oljan i pannan och värm den. Lägg bitarna (utan marinade) i smör och stek tills extra fukt avdunstar. Fortsätt att steka nötkött, omrörning, på bitar kommer att börja visas karamellskorpa.

När allt kött är täckt med fantastisk granatäpplekaramell, sätt den i en lämplig form för bakning. Häll i en ren stekpanna lite olja och stek tills gyllene färgen på lökhalvringen.

Frigör lite utrymme i stekpannan och häll i mjölet, stek det i en minut. Häll hett vatten i pannan, blanda allt, salt och krydda med kryddor. Rör såsen noga så att inga klumpar kvarstår. Häll steken i form till köttet, täck med lock och skicka till en förvärmd ugn till 200 grader i 40-50 minuter.