Perlovka med kött i en multivariat

Pärontorn, som vi äter, bearbetas kornkorn. Perlovka är en mycket användbar produkt. Den innehåller en stor mängd vegetabiliskt protein. Människor som spenderar mycket energi rekommenderas att äta spannmål från detta spannmål, eftersom det innehåller en stor mängd komplexa kolhydrater, så att en känsla av mättnad kvarstår länge. Dessutom är sammansättningen av denna spannmål en substans som helt enkelt är nödvändig för vår kropp. Det är lysin. Det har en positiv effekt på huden, beroende på blodkärlens elasticitet. Dessutom förbättrar användningen av päront korn hjärnaktivitet och har en positiv effekt på nervsystemet. I denna artikel kommer vi att berätta recepten för beredning av päronkorn med kött i en multivark. Det visar sig en maträtt som mycket liknar pilaf. Var noga med att försöka laga den. Även "icke-älskare" av perle korn i denna prestation, kommer det att smaka. Och på grund av det faktum att med en multivariat när man förbereder på ett minimum av krångel är det ett nöje att laga en sådan maträtt.

Pearl bygg med kyckling i multivarken

ingredienser:

beredning

Hur man lagar en pärontorn med en kyckling i en multivariat, så att den resulterande skålen ser ut som en pilaf? För att göra detta ska du hugga löken i små kuber, grilla morötterna på en rivare. I skålen multivarka häll olja, sätt lök och morötter och i "Baking" -läget, steka ca 5 minuter. Lägg sedan till grönsakerna hackade kycklingfiléer, koka i ytterligare 20 minuter, salt och peppar efter smak. Häll sedan pärlbyggen, fördela den jämnt och tillsätt 4 flerkoppar vatten. Slå på "Plov" och laga till ljudsignalen.

För att göra croupen mjukare, är det lämpligt att fördyka vattnet per timme i 2 timmar i vatten.

Nötköttpäron med ett nötkött i en multivark

ingredienser:

beredning

Vi tvätta nötköttet, skära i bitar, häll olja i en kaka av multivarka och sprida köttet. I "Bakning" -läget förbereder vi 40 minuter. Under tiden skär du fint lök och tre på en gnagare. Tomater, förskallad med kokande vatten, rengjorda av skinn och pediceller och skärs i kuber. I princip kan de ersättas med tomatpasta. Då måste det spädas med vatten lite. Efter 40 minuter skickar vi grönsaker till köttet, blandar och kokar i ytterligare 20 minuter. Sedan, i multivarken, somnar vi med den tidigare tvättade pärlbyggen, fyll den med vatten och koka den i "Plov" -läget. Vi serverar vår "pärlbyg" med färska eller konserverade grönsaker.

Pärontorn med stewed fläsk i en multivark

Pärontorn med fläsk i en multivark kan beredas enligt vad som beskrivits i föregående recept. Och nu ska vi berätta för dig hur man gör en pärontorn med fläskspott.

ingredienser:

beredning

Pärlbaren är förblöt i minst en timme. Sedan dräneras vattnet och croupen överförs till skålen på multivarken. Fyll det med buljong (du kan använda vanligt vatten). Vid behov, sedan dosalivayem. Vi lägger hela vitlöksklyftor. Vi ställer in "Bovete" och kokar tills signalen. Sedan lägger vi i grytan i grytan med grytan, blanda bra, om så önskas, kan du lägga till svartjordpipa. Ställ in läget "Uppvärmning" och förbered ytterligare 15-20 minuter. En förenklad version av pilau är klar. Bon aptitret.