Rassolnik i en multivark - hur man lagar ett hem rassolnik?

När det gäller de klassiska första rätterna av rysk mat, kommer man omedelbart att tänka på en doftande rassolnik i form av nybakade pajer. Om du vill få en riktigt rik traditionell soppa, försök att laga en pickle i multivarken, följ anvisningarna från denna samling.

Rassolnik med kött

Historien om denna första maträtt är mer än femhundra år! Inte hela min livs soppa kokta på grundval av kött. Som vi känner till nu serverades rassolnik till adelens bord. Med den ökade tillgången på nötkött nu kan nästan alla ha råd med denna maträtt, och utelämnandet av en sådan chans är lika med en kulinarisk brottslighet.

ingredienser:

beredning

 1. Innan du förbereder en nepel med kött och pärlbyg, skölj den senare och klistra på soppbasen.
 2. Häll köttet på benet, pärlbaren och laurellen med vatten. Tillsätt salt och koka på "Baking", periodiskt avlägsna ljud från ytan.
 3. Kokt kött demonteras och returneras till skålen.
 4. Spara de hackade grönsakerna och släng dem också i en kastrull. Skicka sedan de hackade knölarna tillsammans med tomatpastaen.
 5. Rassolnik i den multivarliga kocken i läget "Soup" före signalen.

Pickle med fläsk

Detta alternativ är svårt att ringa traditionellt, men det är ganska acceptabelt och allmänt älskat av fans av starka och feta soppor. För att fläsk ska ge maximal smak, är det bättre att välja bitar på benet, med en måttlig mängd bacon och rosa kött.

ingredienser:

beredning

 1. Basen av rassolnik i multivaretten blir grönsakerna, kokta på smält smör i "Bake".
 2. De skickas bitar av fläsk, croup, häll vätska.
 3. Rassolnik i multivarken med pärlbarn kokas på "Quenching" i ca 2 timmar. I slutet av soppen låg riven gurka.

Rassolnik med nötkött

Eftersom ryska köket är älskat långt bortom sitt hemland, började konsumenter från hela världen att anpassa receptet till deras smak. Låt dig inte skrämma av ovanliga tillsatser som provan gräs och chili flingor, rassolnik i multivarket, vars recept presenteras nedan glatt överraskar med sin färskhet.

ingredienser:

beredning

 1. Efter att ha värmt apparaten på "Baking", häll lite vegetabilisk olja i skålen och använd den för att passera de strimlade grönsakerna och köttet.
 2. Fyll skålen med vatten och strö krossen, tillsätt örter och peppar. Fortsätt att laga pickle i multivarken med hjälp av alternativet "Soup".

Rassolnik med röka revben

Tillsammans med utlänningar skiljer våra älskare av denna första maträtt också uppfinningsrikedom. För att uppnå trevliga röka sedlar i soppan, är dess bas inte kokad på det vanliga rå köttet, men på en blandning av bacon och röka revben.

ingredienser:

beredning

 1. Innan du lagar mat rassolnik, steka baconskivorna och steka överflödigt fett. Använd den för att passera alla grönsaksingredienserna.
 2. Skicka till stegen de segmenterade revbenen, häll det tvättade riset och lägg potatisarna.
 3. Fyll på alla vätskor, byt till "Varka" och förbered rassolnik med ris i multivarken om en och en halv timme.

Rassolnik utan kött

Speciellt för fläktar av vegetariska godisar finns också en variation av rassolnik i multivariaten, exklusive köttkomponenter. Detta faktum hjälper till att bevisa även de ökända köttätarna att sopp utan animaliska produkter i kompositionen kan vara lika med samma närande och doftande, det viktigaste är att välja rätt ingredienser och deras proportioner.

ingredienser:

beredning

 1. Spasserovarov böja på skålen på enheten, lägg till grits och hackade knölar. Häll ungefär två liter vatten, marinade.
 2. Kasta resten av ingredienserna och förbered rassolniken utan kött i multivarket i "Soup" -läget före signalen.

Rassolnik med svampar

Hur man förbereder en rassolnik i en multivarkett, gör den till en maträtt värdig en plats i restaurangmenyn? Här får du hjälp av en uttalad doft av skogsvampar. Om du har turen att lagra din egen gröda tillbaka under säsongen, använd den med djärv användning, annars kan du köpa torkade vita svampar i snabbköpet.

ingredienser:

beredning

 1. Blanda blandningen av lök och riven gurkor på "Zharke" tills hälften kokas. Sätt en sked tomatpasta och späd den i en skål med vatten eller saltlösning.
 2. Blötlägg svampen och lägg dem ihop med den återstående vätskan direkt i skålen. Ta upp till två liter vatten och kasta laurel.
 3. Lämna rassolnik kocken i alternativet "Soup" i 40 minuter.

Rassolnik med kycklinghjärtan

När du förbereder en inhemsk rassolnik, var inte rädd att använda giblets eller ens ersätta dem med köttfärs. Ett sådant drag hjälper till att spara på maten och samtidigt påverkar inte hans smak. Ett alternativ till kycklinggiblets kan vara ett fläsk- eller biffhjärta.

ingredienser:

beredning

 1. Smaka gible tillsammans med morötterna, välj ett lämpligt läge.
 2. Sätt i det tvättade riset, sätt den riven gurka och hackade knölar.
 3. Häll i två liter vatten och fortsätt att koka ingredienserna på "Quenching" tills signalen.

Rassolnik med bönor

Endast bönor kan kämpa mot proteininnehållet i kött. Därför, om du bestämmer dig för att laga inte bara varma och näringsrika, men också en användbar maträtt, föredra dem som en ersättning för spannmål som kännetecknas av en hög koncentration av kolhydrater.

ingredienser:

beredning

 1. Rassolnik med bönor och syltade gurkor, vars recept beskrivs nedan är överraskande enkelt.
 2. Efter att ha klippt komponenterna, lägg dem i skålen på enheten, sätt på "Soup" och efter en och en halv timme fortsätt provsmakningen.