Svampveselka - medicinska egenskaper och tillämpning inom folkmedicin

En representant för en svampsamfund med ett så roligt namn är ett verkligt mirakel: det kommer i form av ett ägg, varifrån en peduncle växer snabbt och sedan en hatt. Men inte växthastighet, han är snäll, men av det faktum att svampveselka visar helande egenskaper som hjälper till att hantera olika sjukdomar och häxor.

Svamp veselka - användbara egenskaper

Moderna läkare i deras arsenal har inte bara metoder, tekniker och medel för tjänstemän, utan också bekräftas av många års erfarenhet av traditionell medicin. I detta fall kan medicinska växter, frukter och svampar också användas som råmaterial. Denna ovanliga svamp, som finns i landets storhet, har unika egenskaper som traditionellt används av folkläkare, och nu ingår de i den officiella farmakopén.

Bland dess medicinska egenskaper kan identifieras:

  1. Undertryck utvecklingen av cancerceller.
  2. För att bekämpa den "dåliga" kolesterol som används svamp veselka är deras användning att rengöra kolesterolens kärl .
  3. Hjälper till att minska blodtrycket.
  4. Det förhindrar utvecklingen av ateroskleros, stärker minnet.

Naturopater hävdar att det hjälper till att upprätthålla reproduktionssystemet i "arbetsordning". Mushroom veselka terapeutiska egenskaper manifesterar sig i kampen mot infertilitet hos kvinnor och bidrar till förbättring av manlig styrka. Dessutom är det känt som en kraftfull afrodisiakum. Han ger oss styrka och energi, samtidigt som vi skyddar mot överarbete och överbelastning.

Människors erfarenhet talar om möjligheten att använda preparat baserade på svampen för att lindra svårighetsgraden av gastrointestinala sjukdomar och läkning av ulcerösa formationer. Att vara en "hemlig hjälpare" hos en person, bekämpar han dolda infektioner som ännu inte har identifierats som akuta manifestationer och inflammationer i leversjukdomar, problem med njurar och leder.

De härdande egenskaperna hos svampen används för att förbereda infusioner för intag och som mjöl och komprimerar. Det noteras att det har en fördelaktig effekt på hudtumörer som uppstått till följd av insektsbett, med olika skador, trophic ulcers och bedsores, där den används som ett effektivt sårläkning och antitumörmedel.

Svampdamm - matlagning recept

Förberedelser kan förberedas hemma - allt är extremt enkelt. En av de mest effektiva och okomplicerade vid tillverkningen av medel är svampveselka (tinktur på vodka), som har medicinska egenskaper. Det tas oralt, används för kompressor, applikationer, gnidningar. ingredienser:

preparatet:

  1. Svampbasen är fylld med vodka.
  2. Låt stå i ungefär två veckor på en sval plats.

Övning visar att det erhållna läkemedlet inte kräver spänning, eftersom de terapeutiska egenskaperna hos svampen bevaras exakt i det utfällda sedimentet. Den stora fördelen med detta recept är att svamptennaturen inte försämras under långvarig lagring: Tvärtom blir de helande och helande egenskaperna starkare ju längre den lagras.

Ett annat alternativ. Om det inte finns några problem av allergisk natur kan du förbereda ett läkemedel med hjälp av honung. För att göra detta görs allt, som i receptet för infusion (se ovan), men ersätt vodka med honung, blanda väl och rengör i kylskåpet för att undvika jäsning av produkten. Utnämna vanligtvis en tre månaders kurs. Det tar 250 g av båda komponenterna.

Svampsveselka - Ansökan i folkmedicin

Traditionella läkare har visat att det har ett brett användningsområde. De noterade att svampveselka visar terapeutiska egenskaper och med extern applikation och inuti. För behandling används olika preparat, med en svampbas medan de i deras komposition kan vara sådana läkemedel som honung, aloejuice och andra, vilket ökar effektiviteten av deras användning.

I traditionell medicin visade sig denna ovanliga representant för svampfamiljen som ett läkemedel för mer än ett sekel sedan, men sedan dess har det blivit mer allmänt känt och folkmedicin har länge och aktivt använt det. Svampsveselka, användningen av terapeutiska ändamål, som framgår av traditionella läkare, ger ett fantastiskt resultat, lyckas med ett antal allvarliga sjukdomar, bland dem:

Svampdamm - cancerbehandling

Behandling av cancer är fortfarande ett problem över hela världen, men erfarna herbalister och healare hävdar att cancer kan behandlas. De är övertygade om att använda droger som är baserade på denna unika svamp, är det möjligt att uppnå undertryckande av utvecklingen av cancerceller och ytterligare botemedel. Det anses effektivt att använda en beredning framställd enligt följande:

Förberedelse och användning:

  1. Blanda allt grundligt och låt det branta ett tag.
  2. Lägg till svampen och "ägget" som de växer från.
  3. Lägg i en burk (3 liter), häll den beredda blandningen och lämna i två veckor.
  4. Ta svamp veselka med onkologi rekommendera i två veckor för en tsk. blandning och en msk. tinkturer.

Behandling med svampartikel svamp

Med artikulär smärtintensitet appliceras externt i form av gnidning. Man bör ta hänsyn till att resultatet inte kan uppnås inom en kort tid, därför borde man inte förvänta sig en märkbar förbättring i staten efter en kortvarig användning av tuggummi. Det är etablerat att med långvarig regelbunden användning lindrar veselin svampen i lederna akut smärta i osteokondros, gikt, radikulit. I detta fall är den beredd enligt ett traditionellt recept. Förfarandet görs bäst före sänggåendet.

Svampsveselka med psoriasis

Polysackariderna, som utgör en del av svampen, kämpar med denna sjukdom, som producerar speciella perforinämnen, som undertrycker utvecklingen av främmande vävnader och förstör dem. Effekten uppnås genom att ta drogen både i form av gummi och lotioner, och inuti, för en tesked. morgon och kväll. Veselka med psoriasis gör att du kan få ett positivt resultat med långvarig kursanvändning. Innan procedurförloppet blir det inte överflödigt att kontakta en specialist för att få tillstånd att använda ett folkläkemedel, eventuellt i kombination med traditionell medicin för att förbättra effekten.

Svampdryckburk med tryck

Blodtrycket kan minskas eller normaliseras genom att infusionen framställs enligt det vanliga receptet (se ovan) i två veckor i en ogenomskinlig behållare, bäst i kylskåpet. Behandling med svampveselkahypertension utförs med användning av en tinktur utan filtrering. I detta fall beror dosen från 1 tesked till 3 matskedar i taget beroende på sjukdoms svårighetsgrad. Ta det två gånger om dagen. Men som praktiken visar är det vanligtvis nog att ta drogen 1 tsk två gånger om dagen.

Svampveselka - medicinska egenskaper (tinktur från sköldkörteln)

Ett unikt resultat har upprättats för behandling av sjukdomar associerade med sköldkörteln. Använd ofiltrerad tinktur, ta den till 1 msk. tillsammans med ch.l. honung eller rå ägg två gånger om dagen. Frågan om huruvida svampvesikelhjälpen i goiter har ett positivt svar om man tar drogen i en månad, och sedan upprepar kursen om två veckor. Men det är önskvärt före mottagandet att få samråd med experten.

Hur man tar en tinktur av svampveselka för profylax?

Med hjälp av svampen kan du inte bara behandlas utan även använda den för att förhindra hjärt-kärlsjukdomar, problem i mag-tarmkanalens aktivitet, ämnesomsättning och för att stärka immuniteten . Det är nödvändigt att veta hur man tar svampveselka för profylax för att få de maximala terapeutiska egenskaperna hos svampen. För att göra det kommer det att vara tillräckligt att varje månad genomföra en månadsintagskurs (2 gånger om dagen för 1 tsk) för att rädda dig längre från eventuella allvarliga hälsoproblem.

Svampveselka - kontraindikationer

Även om veselka-preparat har upprepade gånger bekräftat deras helande egenskaper kommer det inte vara överflödigt att veta om de kontraindikationer de har. Bland dem:

Förutom kontraindikationer, ibland svampvätska biverkningar: