Omelett med kyckling

Delikat och läcker omelett med kyckling passar perfekt inte bara för frukost, men också för en lätt middag. Här kan du använda absolut kycklingkött: kokt, rökt eller stekt - allt beror bara på dina smakpreferenser. Så, vi erbjuder dig några enkla recept för omelett med kyckling.

Omelett med kyckling och tomater

ingredienser:

beredning

Förbereda en omelett med svamp och kyckling, skär filéen i remsor. Färsk svamp bearbetas, tvättas och strimlas i små skivor och oliver utan gropar krossas med ringar. Tomater skållas med kokande vatten, ta bort försiktigt skalla dem, ta bort frön och skära grönsaker med tallrikar. Vitlök ren och smidig, och skarp ost gnidas på en rivare.

Ta nu stekpannan, häll lite olivolja och steka tills gyllene vitlök. Sedan sprider vi svampen och fortsätter förbandet, rör om allt med en träspatel. När svampens vätska fullständigt indunstas, överför grillen till en skål. Ägg väl beat, tillsätt salt, peppar, kyckling, tomater, svamp och oliver. Vi häller torra provencalska örter i vila och blandar allt grundligt. Vi lägger massan i en stekpanna och stek omelet tills det är klart. Lägg sedan i en förvärmd ugn, strö över ost och vänta exakt 5 minuter tills det är guldbrunt. Vi serverar omelet på bordet varmt, vikas i hälften och dekorerade med färska örter.

Omelett med kyckling i en multivariat

ingredienser:

beredning

Kycklingfilé skärs i små bitar, lägg i en skål multivarki, häll lite vegetabilisk olja. Blomställningar av blomkål och broccoli före avfrostning och lägg till köttet. Ägg slår vispa till ett homogent tillstånd, häll i mjölk, sätt salt, blanda allt och fyll i denna blandning med innehållet i skålen.

Topp med prisypaem riven ost, sätt läget "bakning" och vi märker exakt 30 minuter. Vi lägger den förberedda omelet på en bred tallrik, skärs i bitar, ströts med örter och serveras på bordet!