Oljor för viktminskning

Oljor för viktminskning används mer som en tillägg, snarare än de viktigaste sätten. Med andra ord blir du inte smal bara för att du tar en linfrö liten inuti eller badar med en citron. Men dessa medel kan påskynda uppnåendet av resultat från din grundläggande terapi - rätt näring och fitness. Men kom ihåg, oavsett vilka oljor för viktminskning du bestämmer dig för att inte ta in dig, behöver du konsultera en terapeut, även om det är online.

Fördelarna med linfrö slankolja

Linfröolja visas först och främst för de som har problem med avföring. Systematisk mottagning av denna produkt på en tom mage på en dessertsked en gång om dagen, tvättas med ett glas vatten, leder till det faktum att avföringen normaliseras, aktiviteten i mag-tarmkanalen blir mer korrekt och bekväm. Detta gäller särskilt för människor över 35 år, eftersom det bidrar till att eliminera ackumulerade slagg och toxiner. Kursen varar 2 månader och för den tredje månaden måste du först minska dosen till 1 tesked, och sluta sluta dricka det helt och hållet.

I allmänhet är detta inte ett sätt att förlora vikt, men ett sätt att förbättra mag-tarmkanalen, vilket hjälper till att översätta organismen från fel mat till den rätta, och avlägsna alla konsekvenser av att använda produkter som innehåller "kemi" (eventuella färgämnen, smaker, stabilisatorer, smakförstärkare etc. ) ..

Fördelar med olivolja för viktminskning

Olivolja fungerar som en linfrö, läker kroppen från insidan. Det tas på en tesked före frukost i 3-4 veckor. Dessutom är en särskild diet kopplad till den här metoden: det är tillåtet att obegränsat äta sallader av färska grönsaker, klädda med olivolja, samt porridge, magert kött, fjäderfä och fisk med grönsaksgarnering. Sweet, floury och fet från kosten är uteslutna. I en månad kommer du att förlora 4 kg av vikt och det blir fet. Det kan ta så lång tid att äta. Rationen motsvarar rätt diet - till frukostgröt eller ägg, till lunch - soppa och sallad, till middag - kött, fjäderfä eller fisk med grönsaksgarnering.

Aromaterapi: eteriska oljor för viktminskning

Användningen av aromatiska oljor för viktminskning förvandlar alltid en kvinna: hon blir mjukare, mer kompatibel, lugn, eftersom de alla slappnar av i nervsystemet. Deras hemlighet ligger i det faktum att de kan återställa den naturliga ämnesomsättningen. Du kan använda dem på olika sätt:

Använd extra medel i din viktminskning för att påskynda uppnåendet av resultat och skäm bort din kropp med trevliga förfaranden.