Vinterskor Ecco

Företaget Ecco positionerar sig som tillverkare av kvalitetsskor, vars idéer tas från naturen själv. Ecco följer funktionaliteten och enkelheten, som tillverkas av naturmaterial. För dem är färg, form och material mycket viktigare än dekorativa element, och detta kan ses genom att titta på en ny vintersamling.

Vinterskor Ecco är anpassad för fotens rörelse, skapad av mjukt läder och naturlig päls.

Kvinnors vinterskor Ecco

I samlingen 2013-2014 presenterade Ekko 4 klassiska kategorier av vinterskor:

  1. Skor. Detta skor Ekko för en varm vinter, när temperaturen fluktuerar inte mindre än 5 grader. Serbien Lite stövlar presenteras i tre dämpade färger. De har en varm foder och en gummerad sula. Avtagbar termoelål är mycket viktig för plötsliga temperaturförändringar. Modell Adora på en liten kil. Det är en andningsbar modell med en invändig absorberande fukt.
  2. Ankel stövlar. Denna kategori av kvinnors vinterskor från Ecco ser feminin och elegant ut. Modell Pretoria har en varm foder och innersula, och en flexibel gummerad yttersål hjälper till att hålla sig på hall is. Modell Leros 75 MM är utrustad med en andningsbar innersula och en flexibel såg för lätt gångavstånd. Alla botilionerna i denna samling är inställda på en genomsnittlig bred häl.
  3. Stövlar. Detta vinterskor från Esso presenteras i ett brett utbud: det finns modeller med både en häl och en platt såle. Till exempel har modellen Poznan på hälen en varm foder och en mjuk innersula som skapar tröst när man går. Axelbredden kan justeras. På grund av den icke-pälsfoder rekommenderar tillverkaren att ha på sig stövlar vid en temperatur av minst 5 grader. Aude-modellen har en naturlig fårskinnsfoder och en platt såg. Inbyggnadens struktur skapas med hänsyn till fotens struktur.
  4. Stövlar. De varmaste skor från Ecco för vinter är stövlar. Det är väldigt sällsynt att hitta en modell med en låg sko - de flesta är inte lägre än mitten av shinsten. Mycket elegant utseende modell Adora med fodral från en naturlig fårskinn och en sula med skydd mot skydd. Snygga stövlar med ett vackert namn Sibirien ser ut som vilda platser med samma namn: De presenteras i flera färger, har bra grepp och presenteras av tillverkaren som "riktiga vinterskor". Det här är verkligen så: en platt gummerad såg, en varm foder och en avtagbar termoelål.