Övningar för att öka tillväxten

Med 80% är mänsklig tillväxt förutbestämd av genetiska faktorer, men resterande 20% är vad vi äter och vad vi gör. Det är med 1/5 vår tillväxt beror på oss!

Hur man väljer övningar?

Det finns speciella övningar för att öka tillväxten, som du kan "växa" med 5-10 cm om två månader. Sådan träning stimulerar tillväxtzonen i rörformiga ben och ryggkotor, vilket bidrar till att förlänga skelettet.

Men förlängning av din ryggrad, du får inte glömma att ge den med växande muskler. Om uppsättningen övningar för att öka tillväxten inte kommer att utveckla en muskelkorsett, börjar musklerna fördröja benens tillväxt.

Det är särskilt viktigt att uppmärksamma denna faktor när det gäller övningar för att öka barnets tillväxt. Så länge som barnet växer (och förbeningen av pojkarna är klar vid 17 års ålder), kan du inte lyfta tunga vikter, det gör det stumpigt och kort. Det bästa exemplet är bondens pojkar.

Idealiska fysiska övningar för att öka tillväxten är höga hopp och svävar i baren. Båda övningarna sträcker, förlänger skelettet, plus, ger en belastning och på musklerna.

Vändstigen tillåter oss att övervinna den jordiska gravitationen, vilket är den direkta orsaken till att vi är lägre än det kunde vara. Efter en sömn är en persons höjd 2-3 cm högre, i slutet av dagen är vi den lägsta. Turnstile hjälper dig att hålla dessa 3 cm.

Att utöva stretching som en övning för att öka en persons tillväxt är också mycket effektiv, men då måste du engagera sig i muskelväxling separat med hjälp av andra övningar.

övningar

Vi kommer att göra yoga för att öka tillväxten. Medan den vetenskapliga världen anser att 25 års ålder slutar växa, är yogamästarna övertygade, den person som växer hela sitt liv. Det viktigaste är att han inte ska störa detta.

För att övningarna ska kunna gynnas måste du överge de dåliga vanorna som förtrycker tillväxtprocesserna och slutar också lyfta vikter. Titta på din hållning, inkludera mer protein i din kost. En speciell roll för tillväxt spelas av en fullvärdig sömn, eftersom det är känt att tillväxthormon produceras enbart i en dröm. Kom ihåg drömmar med ett fall från en höjd och signalera att du växer? Kanske, tack vare övningarna, kommer de att besöka dig igen.

  1. Vi kommer på alla fyra, starkt vi böjer nedre delen av ryggen så att axelbladet sträcker sig till bäckenet. Huvudet är rakt, bröstet sticker framåt. Vi tar ett djupt andetag, vi runda på baksidan vid utandning, fixa positionen. Vid inspirationen krossade vi kattdjuret. Avrundning, vi trycker magen på ryggraden, vi drar in den.
  2. Vi lägger oss ner i barnets ställning, sträcker armarna framför honom och lutar och släpper kroppen på knäna. Knä kan förenas eller spridas till bäckens bredd.
  3. Härifrån flyttar vi till hundens ställning. Bäckenet sträcker sig uppåt, baksidan böjer, knäna böjda något, med klackarna drar vi ner. Långsamt drar vi oss till benen med händerna, hänger lite, förbinder våra händer i armbågar. Vi saknar långsamt.
  4. Vi vilar våra palmer på golvet, luta kroppen framåt, böja frambenets knä, höja benet i rät vinkel tillbaka. Vi sänker det och blir en bågskytt. Benet är rakt, det hänger på tånen. Kroppens vikt på frambenet (knäet går inte bortom tånen, är böjd i en vinkel på 90 °) och händerna. Vi ritar av händerna från golvet, lägger dem i midjan och räker ut ryggarna. Vi återvänder till FE - vi sänker våra händer mot golvet, höjer bakbenet, återför det till frambenet och byter dem. Vi tar ett djupt steg tillbaka med det andra benet och blir en bågskytt och upprepar hela kombinationen helt.
  5. IP - från föregående position återgår vi till racket på båda benen med tonvikt på händerna. Händer från golvet riva inte, baksidan böjer, bröstet sticker framåt. Vid utandning rinner vi på ryggen, på inspiration vi böjer.
  6. Fortsätt långsamt till toppen.