Resorts of Belize

Belize är ett litet land där turismen är den viktigaste inkomstkällan. Vacationers strävar till landet med en önskan att se sevärdheterna , dykning och fiske, bara koppla av på de vackra Belizean resorts, som många. Ett besök i detta fantastiska land räcker inte, resortsna Belize pekar turister tillbaka igen.

5 bästa orterna i Belize

  1. Terneffe atoll . Terneffe är en atoll som ligger 40 kilometer från Belize. Dess längd är 48 km och dess bredd är 16 km. Bara ett hotell ligger på ön, men det är mycket bekvämt, det erbjuder lyxiga rum, sviter och separata bungalows. För 3000 dollar i veckan kan du koppla av. Från underhållning är dykning och simning med en mask, fiske och slutligen bara en lugn avskild semester på vackra sandstränder. Dykning och fiske utförs med researrangörer licensierade. Den bästa tiden att koppla av i Belize är från december till april. På hösten är det oönskade att komma på grund av möjligheten till orkaner.
  2. San Pedro . San Pedro är en mycket populär utväg och den största staden på ön Ambergris . Staden ligger i en pittoresk lagun i södra delen av ön. Det finns många eleganta hotell och restauranger här. Livet kokar dygnet runt. Detta är det bästa stället för dykning, som revets vägg ligger mycket nära ytan, och det finns också en unik möjlighet att bada i strömmarna. Dykare observera när du dyker fisk papegojor, barracuda, moray ål, stingrays. Den största attraktionen är undervattenparken. Det finns hela berg av koraller med ormbunkar. Djupet i parken är liten, men här och där når 30 meter. Sedan februari till juni blåser vindar, det finns ett bra tillfälle att surfa. En annan typ av underhållning är fiske. Det är mer intressant här än på andra ställen, eftersom det finns skon i östra delen av ön, och de är fulla av plankton som lockar olika sällsynta fiskar, såsom makrill, tonfisk, tarpon, marlin och du kan också fånga en haj.
  3. San Ignacio . San Ignacio ligger i den västra delen av landet vid foten av Maya-bergen . Staden ligger på sju kullar och är utgångspunkten för utflykter till Maya-världen på ruinerna av pyramiderna. Under dessa utflykter kan turister njuta av utsikten över vild natur, forsränning längs bergsflodarna. Även i staden, mycket underhållning, men av olika slag. Det finns många barer och restauranger här. Hotell är mest billigt, tre-stjärniga, för dem som älskar komforten finns en femstjärnig San Ignacio Resort . Söder om San Ignacio är ett naturreservat fullt av bergs floder, vattenfall och grottor.
  4. Kay Kolker . Kay Colter är en liten korallö i närheten av Belize City . För 800 personer finns det 10 gånger fler turister som kommer hit för att njuta av viloläge och beröra Maya-stamens mystiska historia. Ön har ett stort urval av tre och fyra-stjärniga hotell, många restauranger, som erbjuder läckra skaldjur.
  5. Placenta . I denna stad behöver du gå till naturälskare. Här kan du se många växter och blommor, fåglar och fjärilar. Utsikten är tilltalande för de lugna blå lagunerna. Du kan åka båt på Monkey River och även se en krokodil.