Museer i Zürich

Zürich är en kulturell stad med en rik och intressant historia. Det har så många vackra platser och anmärkningsvärda sevärdheter . För att ta reda på den här staden och bekanta sig med sin historia behöver du bara besöka museerna i Zürich . I dem kan du titta på medeltida artefakter, vapen, rika samlingar av porslin och andra föremål, samt värdefulla dukar av målning och skulptur. Vi berättar om de mest intressanta museerna i Zürich, som du säkert måste besöka.

Bäst av det bästa

  1. Kunsthausmuseet har en ledande position i listan över de bästa museerna i Zürich. Detta är en slags "bok" av målningen. Här kan du se på de ursprungliga målningarna av Solomon Gesser, Picasso (arton i alla), Chagall och skulpturer av Alberto Giacometti. I Kunsthaus utställdes målningar av medeltiden och modernitet.
  2. FIFA-museet är en grandiös, modern attraktion i Zürich. På detta ställe kommer du att bekanta dig med fotbollens rika historia, det skapade många hallar med foton, koppar och tv-skärmar som sänder en kort video om segrar och utveckling av fotboll. Utöver utställningen har det lekplatser, ett café och till och med ett bibliotek.
  3. Schweiziska nationalmuseet . Här kommer du att bekanta dig med statens stora historia. Det ger artefakter, verktyg och många andra saker till invånarna i Schweiz , från stenåldern till våra dagar. Det här är en mycket intressant, spännande utflykt , som inom några timmar kan fylla dig med ovärderlig kunskap.
  4. Beyerce-museet . Här kan du bekanta dig med en fantastisk samling antiklockor. Den samlade omkring två tusen utställningar, några av dem i mer än fem århundraden. Samlingen av klockor kompletteras hela tiden, men för granskning besökare är tillgängliga de mest värdefulla, bästa utställningar. I museets hall kommer du att kunna se föremål som redan är mer än hundra år gamla, men samtidigt klarar de helt sina funktioner.
  5. Rietbergmuseet är det unika och unika museet för icke-europeiska kulturer i Schweiz. Det rymde fantastiska skulpturer av folken i Asien, Thailand, Japan, Ammerika och andra länder. Detta museum i Zürich är uppdelat i tre delar, var och en har sitt namn och är i en separat byggnad. Förutom de sällsynta skulpturerna i museet finns det canvas och målningar från det femtonde århundradet, sällsynta märken och maskerade masker, mattor och andra inredningsdetaljer.
  6. Samlingen av Emil Burle Foundation är den sällsynta privata samlingen av målningar. Den innehåller målningar av Rembrandt, Rubens, El Greco och Goia. Utställningen i Zürichs museum ingår i listan över Europas största mall. Efter samlarens död uppvisades alla sina utställningar i en lyxig herrgård, där nu ligger ett sådant viktigt museum i Zürich.
  7. Museum of money . I detta museum presenteras för besökarna en stor samling mynt från olika epoker. Här finns mer än tre tusen sorters mynt, de är indelade i tidszoner. Översynen av varje stativ åtföljs av en liten ljudreferens eller en video om hur dessa mynt visade sig och hur de bortskaffades i rätt tid.