Stylinga Brooklyn Beckham "testade" saker från samlingen av hans berömda pappa

David Beckham kan kallas "en renässansman". Det enda han gjorde för sin långa karriär: poängmål, sköt i reklam, jag försökte mig själv i idrottsledning. Den här 41-åriga könssymbolen presenterade för allmänheten en original samling av herrkläder. Familjens chef Beckham arbetade med Daniel Kerns, kreativ chef för varumärket Kent & Curwen. Vad de har visat sig vara väldigt lika kläderna till brittiska gangsterna, början av tjugonde århundradet.

Foto upplagt av bb (@brooklynbeckham)

Son - den bästa modellen!

Minns att samarbetet med det kända varumärket av kläder - det här är inte den första erfarenheten från den tidigare fotbollsspelaren. Tidigare lanserade han upprepade gånger en samarbetslinje med kända representanter för modevärlden. Det är värt att återkalla hans samarbete med H & M, Biotherm Homme, Breitling.

Foto upplagt av bb (@brooklynbeckham)

I det här fallet visade David Beckham inte bara sin fantasi i arbetet med skisserna, han är också mede ägare till varumärket Kent & Curwen.

Foto upplagt av David Beckham (@davidbeckham)

En av de första kläderna från en framstående far kunde prova på Brooklyn Beckham, en känd fashionista och i kombination med modefotograf. Det verkar som att killen tyckte om retrostilen av den nya linjen av kläder och tillbehör.

Foto upplagt av David Beckham (@davidbeckham)

Läs också

Prenumerantkonto Brooklyn och instagram uppskattade hans oväntade bild och noterade att skorna, de klassiska byxorna och kepi till honom väldigt mycket att möta.