Monodiet i 10 dagar

Monodiet är ett mycket bekvämt och effektivt sätt att bli av med flera kilo på kort tid. De innebär användning av övervägande en enda produkt. Så du kan njuta av din favoritmat och gå ner i vikt, eftersom kroppen är mycket lättare att absorbera enkel mat. Efter eget val - några monodieter i 10 dagar.

Enkel diet i 10 dagar

Kanske det enklaste sättet att gå ner i vikt ges en monodiet på poretter. Förmodligen bland de olika groatsna finns det en som du verkligen gillar. Här är det och kommer att bli grunden för din meny i 10 dagar. Det är speciellt trevligt att det finns mycket gröt i obegränsade mängder, tills känslan av hunger försvinner. Bara det är viktigt att följa regeln: du kan inte lägga till salt, socker, kryddor och såser till croupen. Vi måste glömma det faktum att "du kan inte förstöra gröt med olja." Hemligheten hos en sådan monodiet är att spannmål är en källa till "långsamma" kolhydrater, som delas gradvis och ger en känsla av mättnad under lång tid. Således är den dagliga kaloriinnehållet i kosten fortfarande ganska låg.

Enkel diet i 10 dagar

Nästan ingen tid kommer inte att kräva kefirmono-diet i 10 dagar. Dess innebörd ligger i det faktum att en dag du behöver dricka 1,5 liter frisk kefir och i 5 eller 6 mottagningar. Även kefir får lägga 500 gram frisk söt frukt om dagen.

Strikt diet i 10 dagar

Kanske är den mest strikta dietten i 10 dagar en rismonodiet. För hela dagen måste du koka ett glas förtvättat ris utan salt och äta det i små portioner. Ibland rekommenderas att äta ett par små äpplen för att undertrycka en stark känsla av hunger, men i många fall ökar äppelsyran aptit .

Vad behöver du veta innan du sitter på en monodiet?

  1. I de flesta fall är sådan näring obalanserad, så under en diet är det meningsfullt att ta vitaminminerala komplex.
  2. Att gå in i kosten är bäst gradvis, så några dagar innan det börjar, överhuvudtaget inte alls, det är också önskvärt att lätt minska portionerna.
  3. Att lämna monodiet ska också vara smidigt och gradvis lägga till kosten olika produkter.
  4. Oavsett hur stor reserven av tålamod, din valda superdiet i 10 dagar borde inte vara längre än tidsfristen. Du kan bara upprepa det om några månader.

De beskrivna dieterna bidrar till att gå ner i vikt i 10 dagar i bästa fall med 10 kg, men ett sådant resultat garanteras inte, men om du följer huvudreglerna kommer din vikt fortfarande att minska. Observera också att det är omöjligt att gå ner i vikt på detta sätt gravida kvinnor, såväl som personer som har kroniska sjukdomar i fasen av förvärring.