Holy Trifon - bön för arbete

Människor spenderar mycket tid på jobbet, så jag vill att arbetsförhållandena ska vara acceptabla och inte orsaka obehag. Tyvärr, men inte alla kan uppnå detta, då en låg lön, en ond chef eller en illvillig kollektiv, gör allt detta nervöst. För att förbättra situationen kan du använda Saint Trifons bön till arbete. Prästerna försäkrar att uppriktiga överklaganden till helgen hjälper till att hantera olika problem på jobbet.

Innan vi går till bön till den heliga martyren Trifon om arbete, lär vi oss några fakta som är relaterade till hans liv. Enligt de existerande skrifterna visade Tryphon sin stora förmåga, från sin barndom, så genom sina böner kastade han ut demoner från människor, rensade syndarnas själar, botade sjukdomar etc. Han kallades en martyr under Trajanas regeringstid, som kejsaren straffade alla som var associerade med den kristna tron. På grund av detta måste Trifon uthärda smärtsam tortyr, men trots detta förkastade han inte sina övertygelser och efter att döden blev en helgon.

Bön av St. Trifon om arbete

Bönstexten läses bäst före bilden av en helgon. På ikonen är Trifon avbildad som en ung man. Han är klädd i en herdekläder, och i händerna håller han ett dokument och en vinstock. Ikonmålare identifierar denna helgon med ungdom och effektivitet.

Bön för Trifon, för att hitta ett bra jobb, kan läsa alla människor som är rena i hjärtan och har inga dåliga avsikter. Helgen hjälper till att plocka upp en arbetsplats, som enligt dem är till sin vilja. Det är möjligt att läsa bönen om det finns problem med kollektivet, myndigheterna, och även på låga löner och svårigheter med marknadsföring på karriärstigen. Bönord, läs med en ren själ och oförlåtlig tro, öppnar dörrarna för ett välmående liv. Med martyrens stöd kommer en person att kunna förverkliga alla sina planer och uppnå framgång.

Du kan läsa böntexter både i kyrkan och hemma, viktigast av allt innan dina ögon fanns en ikon med en helgons ansikte. Tänd ett ljus bredvid det och föreställ dig hur länge det önskade blev en verklighet, kryss och läs bönen till Saint Trifon för att hitta ett jobb:

"Heliga Trifon, du accepterade plågor för Kristi skull! Jag står framför din bild med bön, be mig att rädda mig upp med hjälp av den långvariga Frälsaren. Jag tror att han ser min förtvivlan från inaktivitet. Be Herren om hjälp till mig i världsliga affärer. I Faderns, Sonens och Helige Andes person söker jag stöd och tröst. Amen »

Det är viktigt att inte sitta still och vänta tills önskan blir sann. Endast sin egen flit och önskan att hitta en lämplig plats kommer att uppskattas av de högre makterna, och då kommer det att vara möjligt att räkna med saintens hjälp.

Det finns ytterligare en bön till Saint Trifon om arbetet:

"Helig Martyr Tryphon! Du är min hjälpare, och jag skyndar mig att be för ditt ansikte. Innan dig frågar jag dig att höra mina ord och förlåta mig, en ovärderlig tjänare till Gud (namn). Som din uppriktiga beundrare påminner jag mig själv om hur du avstod från de världsliga varorna, men erbjöd oförtröttligt pris till den Högste. Det var han som gav dig gåvan att fungera mirakel. Visa din styrka mot mig, vägra inte min begäran. Hur har du levererat Kampsada-folket från de oundvikliga, krypande kryparnas död, så berövar jag mig brist på pengar, arbetslöshet och en dålig chef. Låt min karriär vara ren och jämn, vilket ger inkomst och moral tillfredsställelse. Låt mig inte tillåta onda handlingar och tankar. Jag lovar att ge dig ära och hedra dig till ditt sista andetag. Amen. "