Än att behandla en cystit hos barnen?

Blåsans inflammation (blåsan) kan förekomma vid vilken ålder som helst. Men för barn ska behandlingen ges med extrem försiktighet. Vid de första tecknen på blåsan bör konsultera en specialist.

Behandlingsregimen ordineras med hänsyn till ålder, vikt och stadium av barnets sjukdom. Som regel föreskrivs antibakteriella läkemedel - antibiotika, uroseptika.

Barn är utvalda sparande läkemedel, ofta på växtbasis. Det är mycket viktigt att ta drogen fullständigt under hela behandlingen. Även om det finns tydliga tecken på förbättring.

Bland de mest populära drogerna bör nämnas Furadonin, Furozolidone, Kanefron, Augmentin och andra. Låt oss överväga några förberedelser mer detaljerat.

Medicin för blåsning för barn

  1. Furadonin - ofta ordinerat för barn med blåsor. Det är ett antimikrobiellt läkemedel med ett brett spektrum av åtgärder. Speciellt väl hjälper till att klara av urinvägsinfektioner.
  2. Också mycket effektivt antimikrobiellt medel för cystit hos barn är furazolidon. Detta läkemedel provocerar dödsfallet för de flesta urogenitala infektioner.
  3. Förutom användningen av antibiotika förskriver barn ofta i behandling av cystitis Kanefron - ett homeopatiskt medel.

Hur man behandlar cystit hos barn hemma?

Traditionell behandling av blåsor hos barn är ytterligare hjälp till barnets kropp.

Förbättra värmen och öka effektiviteten av medicinsk behandling kan värma sessilbad. Det är mycket bra att använda för infusioner infusioner av salvia, kalendula, Johannesört.

Infusioner och buljonger av kamomill, gurk, Johannesört, fänkålfrön och andra örter kommer att främja en snabb återhämtning.

Tidig upptäckt av sjukdomen och urvalet av individuell behandling hjälper på kortast tid att övervinna sjukdomen och bevara ditt barns hälsa.