17 stjärnor som har mycket små bröst, men de svävar inte om det!

Stora och vackra bröst bakom kulisserna är en integrerad del och till och med en standard för kvinnlig skönhet i form av Hollywood-standarder. Och detta bekräftas av det faktum att kända kvinnor snabbt bråttom att ligga under kirurgens kniv för att lägga till där det inte räcker.

Men heroinerna i vårt inlägg bestämde sig för att utmana de imaginära idealerna och bevisade att du kan bli bäst i ditt yrke, du kan få huvudroller och belöningar även om du har en liten och till och med ett mycket litet bröst. Tro mig inte? Nå då, se själv ...

1. Olivia Wilde

Enig, skådespelerskan har en miljon möjligheter att ta en kort paus och göra zonen av hennes decollete den vackraste delen av kroppen, men stjärnan vägrar väsentligt att göra det. Dessutom är Olivia Wilde en av dem som tvärtom - uppmuntrar tjejerna att älska sig själva som de är och i sitt exempel visar hur man ser sexig ut utan en femte storlek!

2. Sienna Miller

Sienna Miller finns också på listan över dem med en liten bröstkorg, och det är inte hon som kommer att ändra det. Samtidigt kommer skådespelerskan regelbundet på listan över de mest snygga och sexiga kvinnorna!

3. Lupita Nyongo

Medan du är chockad över att se bilderna från den kenyanska skådespelerskan och regissören vill vi påminna om att Lupita Nyongo redan har en Oscar för bästa skådespelerska, och i 2014 blev hon känd som den vackraste kvinnan på planeten!

4. Keira Knightley

Det faktum att skådespelerskan inte komplicerar på grund av en mycket liten bröststorlek, vet du redan nog. Det är inte heller en hemlighet att Kira förbjuder fotografens mästare att "dra" ytterligare volymer till henne och blir rasande när sådana bevis uppmärksammas!

5. Mila Jovovich

Ja, titta bara - skådespelerskan är inte bara blyg, men även vice versa - betonar hennes lilla byststorlek!

6. Cameron Diaz

Det är känt att Cameron Diaz länge oroade sig för de "platta" brösten i ungdomen och hoppades att hon skulle växa upp. Men när miraklet inte hände bestämdes skådespelerskan inte att bry sig längre om detta och bevisade att framgång kan uppnås och så. Även om onda tungor säger att hon fortfarande besökte kirurgen ...

7. Kristen Stewart

Säg bara inte att du inte märkte det här förut?

8. Natalie Portman

Och här har du en annan "checkmate" från ägaren till "Oscar" och flera "Golden Globes"!

9. Emma Watson

Men vår älskade Hermione erkänner honligt att hon anser att hennes figur är ofullkomlig, men det kommer inte att förändra henne med hjälp av plast. Och varför, om rollerna inte återhämtar sig, men även de mest framstående designersna har valt henne som deras muse?

10. Kate Moss

Och efter det kommer du att tro på några modellparametrar?

11. Vanessa Parady

Men Vanessa Parady i ungdomen var så generad av sina små bröst, som visserligen till och med bar på sig en gång klädda kläder för att dölja den. Lyckligtvis insåg skådespelerskan i tid att detta inte är en felaktighet, men hennes funktion, som bara lägger till sin sexualitet!

12. Kate Hudson

Och i fallet med Kate Hudson är inte allt så klart - skådespelerskan tyckte om hennes mycket små bröst, men hon ökade till bara lite, så att säga - för uttrycksfullhet!

13. Claire Danes

Det verkar som om den "frodiga decollete" snart kommer att vara ute av mode?

14. Charlize Theron

Den stora efterfrågan på en skådespelerska i yrket och framgången för en stark halva mänskligheten visar återigen att talang och karisma har mer inflytande än silikon!

15. Kendall Jenner

Det verkar som att den här tjejen är den enda i klanen "Kardashian-Kendall", som vågade simma mot dagens, och gick inte till kirurgen för "stora tuttar". Och åh, skräck, hennes ära från detta blev inte mindre!

16. Shakira

Tja, trodde du att latinamerikanska skönheter bara är älskade "för det"?

17. Olga Buzova

Tja, om någon har lidit mest kritik och diskussion om hans "blygsamma byststorlek", så är det säkert - Olga Buzova. Ja, om användarna av nätverket dagligen skriver en tjej så att hon åtminstone något ökar det. Men Olga har det här att säga om detta:

Läs också
"Ja, jag har ett litet bröst, men det är det! Och jag hoppas verkligen att någon gång i de närmaste tjugo åren kommer en person att dyka upp i mitt liv som kommer att acceptera och älska mig så här. Vill du göra ett stort bröst? Gör det! Mig och min kärlek. De säger att det inte är det, men det är det! "