Middag i flera butiker

Multivariaten är en underbar assistent i köket. Recepten för middag tillagd i multivaretten väntar på dig nedan.

Middag från ägg och grönsaker i en multibranch har bråttom

ingredienser:

beredning

Lök strimlat med halva ringar, skalade tomater och paprika - kuber, vitlök - mycket små kuber. Häll i oljan i kastrullen. Efter att ha valt "Bakning" -programmet, ställ in tiden till 40 minuter. Efter uppvärmning av oljan hälls lök. När han är brunad, sätt kryddor och vitlök. En annan minut efter 3 tillsätt paprika, omrör, stek i 5 minuter. Nu lägger vi tomater och tomat. Efter ca 5 minuter. Matlagning i ytterligare 5 minuter. Nu i vattnet gör vi 4 spår, varav vi kör i 1 ägg, förbereder vi sig före signalen. Kasta strimlad grönsaker färdig maträtt.

Ragout till middag i multivariat - receptet

ingredienser:

beredning

I den multivarious kastrullen häll i oljan, sätt hakan och i "Hot" -läget, förbereda hakan tills lätta. Medan köttet är brunt, smula lite lök och lägg det till fyllningen. Vi steker i ca 10 minuter. Morötterna är strimlade i kuber, skickas till multivarquetten och vi lagar ytterligare 10 minuter. Vi skär potatisen, vi skickar den också till multivarken och blandar den. Den resulterande grytan hälls nu med kokande vatten och täcker ingredienserna med vatten. Solim och peppar efter smak. Vi lagar 30 minuter på "Quenching". Under tiden skär vi tärnad squash kuber och skickar dem till multivarken. Rör om och låt i ytterligare 10 minuter. 5 minuter före måltiden lägger vi i skålen krossad vitlök. Klar att lägga grytan i 10 minuter och serveras sedan.

Enkel kvällsmat från courgetter i en multivariat

ingredienser:

beredning

Grönsaker skärs i muggar. Vi häller olja in i multivaro-utrustningen. Lägg ut zucchini lager. Varje skikt är saltat och smurt med gräddfil. När vi lägger programmet "Baking" preparerar vi 15 minuter. Därefter vänder kucchini snyggt och förbereder ytterligare en kvart i timmen. Vi lägger grönsaker på en maträtt, pritrushivayem strimlad örter och finhackad vitlök och serveras courgetter, kokta i en multivark, till middag.